غذاهای سنتی اصفهان

انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان غذاهای سنتی اصفهان، هر شهری نشانه های خاص خود را دارد که شناسنامه آن شهر محسوب می شود. از صنایع دستی گرفته تا مکان های گردشگری و غذاهای محلی، هر کدام نماد یک شهر و استان به حساب می آیند که اتفاقا مردم آن منطقه تعصب خاصی نسبت به آن ها دارند که انتخاب را با مشکل مواجه می کنیم. آنها ! هر فردی ذائقه خاصی دارد، می توان گفت در ایران میلیون ها مزه و در دنیا میلیاردها سلیقه وجود دارد، وقتی صحبت از غذاهای سنتی ایرانی می شود اولین غذایی که به ذهن می رسد کباب است. اما به جز کباب، غذاهای زیادی در لیست غذاهای ایرانی وجود دارد که نباید از دست بدهید. تنوع غذاهای سنتی که اغلب محلی و دارای طعم های متمایز و لذیذ هستند می تواند لذت هر سفری را دوچندان کند.اصفهان به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای خود از گذشته تا به امروز با طیف وسیعی از غذاهای اصلی روبرو بوده است. .شاید اگر نگاهی به فهرست غذاهای سنتی اصفهان بیندازید، وجه مشترک اکثر این غذاها را پیدا کنید؛ ظاهر نرم آنها و اینکه با نان سرو می شوندعلاوه بر این، گوشت یکی از مواد اولیه اصلی در آشپزی اصفهان است. در این مطلب شما را با برخی از غذاهای سنتی اصفهان آشنا می کنیم. با ما همراه باشید: بریانی با بریانی: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان بریانی، غذای سنتی اصفهان، بریانی یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است. بسیاری از مردم قبل از پا گذاشتن به اصفهان بریانی خوشمزه و معروف اصفهان را آماده می کنند. بریانی یکی از غذاهای معروف اصفهان است و کمتر کسی که به اصفهان می رود طعم بی نظیر آن را امتحان نکند. محبوبیت این غذا به قدری بالاست که نه تنها اصفهانی ها بلکه سایر مردم ایران نیز این غذا را می شناسند. بریونی با گوشت، پیاز، روغن، دارچین، نعنا خشک، زعفران و کشک تهیه می شود. در اصفهان این غذا را با مقداری جگر سفید پخته و خرد شده، آبگوشت، نان سنگک، ریحان و دوغ سرد سرو می کنند. اکثر مردم با دیدن پرس بریانی فکر می کنند که با شکم گرسنه رستوران را ترک می کنند. وقتی آخرین لقمه را به دهان می برند، متوجه سنگینی غذا می شوند.(دستور پخت) حلیم برنجی اصفهان: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان حلیم برنجی یک غذای سنتی اصفهانی است، حلیم برنج را باید در هنگام سرو طبخ کرد و یکی از نشانه های خوب پخت این غذا پختن آن است که نتیجه استفاده از گوشت است. گردن.در این غذا از گوشت، برنجال، کشک، برنج و … استفاده می شود. ارائه شده است. این غذا با نان تازه سرو می شود. (طرز تهیه حلیم بادمجان) کباب مشتی یا کباب زردک: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان کباب زردک اصفهان یکی از کباب های ساده و در عین حال خوش طعمی است که در تهیه و پخت آن نیازی به مهارت خاصی نیست و در نهایت در روغن سرخ می شود. یکی دیگر از غذاهای سنتی با طعم ملاس که معمولا با نان خورده می شود. اصفهانی ها این غذا را با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، شیره، زرده، ادویه های معطر، پیاز و سرکه تهیه می کنند. کاسه ماست اصفهانی: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان کاسه ماست اصفهانی یکی از پرطرفدارترین پیش غذا های اصفهانی، کاسه ماست است. این خورش با سایر خورش ها متفاوت است و طعم و ظاهر خاصی دارد. برای تهیه خورش ماست از خورش ماست، مرغ، زرده تخم مرغ، پوست پرتقال، شکر، زرشک، نمک، زعفران و زردچوبه استفاده می شود. خورش ماست رنگی زرد دارد و طعم آن ترکیبی از ترش و شیرین است. (طرز تهیه خورش ماست) اشکنه یکی از غذاهای سنتی اصفهان است: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان اشکنه، غذای سنتی اصفهان، اشکنه یکی از غذاهای قدیمی است که تا سال های اخیر پای ثابت سفره های ایرانیان بوده است.این غذا هنوز در برخی استان ها مانند استان اصفهان طبخ می شود.برای تهیه اشکنه اصفهانی به پیاز، سیب زمینی، شنبلیله خشک، تخم مرغ و روغن نیاز دارید. اشکنه غذایی مقوی با دستور پختی آسان و مناسب برای روزهای سرد سال است. (طرز تهیه اشکنه) شیل بریان با زیره: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان شیل بریان با زیره اصفهان یکی از این غذاهای بسیار مقوی، شیل بریان با زیره است که بافتی صاف و له شده دارد و طعمی پرطرفدار و لذیذ دارد. برای تهیه این غذا از دنده بره، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل، برنج متوسط ​​و زیره سیاه آسیاب شده استفاده می شود. بستنی ترش: بستنی ترش انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان غذای سنتی اصفهان، یک غذای سنتی و خوشمزه است. این غذا خواص زیادی دارد و برای افراد لاغر و ضعیف مناسب است. در تهیه این غذا از زردآلو، آلو، بره، برنج و شکر استفاده می شود. بستنی ترش را با نان سنگ بخورید. (طرز تهیه بستنی ترش) آش شله کلامکار: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان آش شله کلامکار اصفهان آش شله کلامکار یکی از غذاهایی است که در اکثر شهرها طبخ می شود اما اصل آن اصفهان است. ماش و گوشت مواد اصلی در تهیه آش شله کلامکار هستند که با برنج و سبزیجات ترکیب می شوند.آش شله کلامکار در آشپزهایی که حلیم برنجال، حلیم و عدس می فروشند سرو می شود.(طرز تهیه آش شیل کلامکار) آش اصفهان عماج: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان آش اصفهان، یک غذای سنتی اصفهانی یکی دیگر از غذاهای سنتی اصفهان که در قسمت ترکی اصفهان طبخ می شود، آش اوماج است. آش اوماج از ترکیب لوبیا، آرد، آب، اسفناج، زردچوبه و پیاز تهیه می شود. این سوپ را معمولا به جای کشک با ماست می خورند. کله جوش اصفهانی: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان کله جوش اصفهانی یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که سریع آماده می شود. این غذا با کشک، نعناع خشک، پیاز، گردو و نمک و فلفل درست می شود. این غذا معمولا با نان خرد شده سنگک سرو می شود. (طرز تهیه کله جاش) بستنی باقالی یا گوشت و حبوبات: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان باقالی غذای سنتی اصفهان، یکی از غذاهای محبوب محلی اصفهان، بستنی باقالی یا گوشت حبوبات است. در تهیه این غذا از گوشت بره، تره، جعفری و شنبلیله، لوبیا سفید، برنج، پیاز و ادویه استفاده می شود که معمولاً به آرامی پخته می شود. اصفهانی ها معمولاً گوشت و حبوبات را در ظروف مسی می پزند و با نان سرو می کنند. چندین غذای مشابه دیگر با گوشت و لوبیا مانند گوشت گاو، عدس و نخود در غذاهای محلی اصفهانی وجود دارد.(طرز تهیه گوشت و حبوبات) کوکو کندی: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان کوکو کندی اصفهان این غذای سنتی امروزه کمتر درست می شود، اما در گذشته عطر آن بیشتر در خانه ها رایج بود.همانطور که از نامش پیداست طرفدار یک غذای شیرین هستید و اگر طعم شیرین غذا را دوست داشته باشید، قطعا طرفدار آن خواهید شد. برای تهیه این غذا به موادی مانند سیب زمینی، تخم مرغ، زعفران، شکر، گلاب و آبلیمو نیاز دارید. آش سماق: آش سماق انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان، غذای سنتی اصفهان، یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت روستای اصفهانی، آش سماق است که در آن از سماق خشک استفاده می شود. این سوپ را هم می توان با آرد و هم با برنج متوسط ​​تهیه کرد. این آش آشی با طعم تلخ و طعمی متفاوت مش و قمری است: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان مش و قمری اصفهان مش و قمری از غذاهای سنتی اصفهان هستند اما در هر رستورانی در این شهر نمی توانید آن را پیدا کنید و باید به دنبال سنتی باشید. رستوران ها. این غذای سنتی اصفهانی از ترکیب کلم مهتابی، گوشت و ماش درست می شود. (طرز تهیه ماش و مونگ) نخود خرد شده: نخود خرد شده انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان از غذاهای اصفهانی نخود خرد شده که به کله گنجشک یا نخود قرمز نیز معروف است یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که طعم خوبی دارد. مواد لازم برای پخت آن تقریبا در هر خانه ای وجود دارد.برای تهیه این غذا به گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز، پاستا و نعناع خشک نیاز دارید.(دستور تهیه فیل نخودی کوچک) برای پلو اصفهانی: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان برای پلو اصفهانی یک غذای سنتی بسیار خوشمزه است. با برنج، گوشت، آلو، زعفران و برنج تهیه می شود. غذای سنتی اوماج چغندر اصفهان: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان چغندر اوماج غذای بسیار قدیمی و بومی استان اصفهان، سرکه اماج و چغندر است. غذایی با رنگ و طعم فوق العاده و لذیذ، این غذا یکی از غذاهای ساده و قدیمی اصفهان است که از ترکیب موادی چون چغندر، سرکه، آب، نمک و آرد تهیه می شود. نخود فرنگی در آب، غذای سنتی اصفهان: انواع غذاهای سنتی اصفهان, غذا سنتی اصفهان نخود فرنگی در آب، غذای سنتی اصفهان نخود فرنگی در آب یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است که به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد و طبخ آن بسیار آسان است، اما همچنان یک غذایی بسیار مفید برای حبوبات آن.
بیشتر بخوانید:  آداب و رسوم جشن کريسمس در نقاط مختلف جهان

مطلب پیشنهادی

آداب و رسوم نوروز در باکو (جمهوری آذربایجان)

آداب و رسوم نوروزی در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان.باکو پایتخت جمهوری آذربایجان هر ساله این …