طرز کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما, کیک های ماه رمضان تعداد: 8 نفر زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه غذا: خاورمیانه مواد لازم: شیر شیرین و تغلیظ شده 1 لیتر خرمای خشک خرد شده 1.5 فنجان آب 1 لیوان آب جوش ¼ قاشق چایخوری کره خرد شده 1/2 فنجان شکر 3 پیمانه تخم مرغ، دو تکه آرد سفید، ¼ فنجان پودر وانیل، دو قاشق چایخوری طرز تهیه: 1. در یک قابلمه بزرگ شیر، آب و خرما را مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش شیرین را اضافه کنید. آن ها را هم بزنید تا مواد کف کند و سپس کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و 3 مرتبه هم بزنید. آرد و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را در قالب بریزید 4. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا بپزد.
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک گردویی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …