طرز چیز کیک آلبالویی

چیز کیک آلبالویی,درست کردن چیز کیک آلبالویی

این یک پای گیلاس با پایه کوکی است.

_ برای لایه زیرین چیزکیک به 250 گرم کوکی شکلاتی پودر شده و 125 گرم کره آب شده نیاز داریم.

بیسکویت ها را در غذاساز خرد کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید تا پایه چیزکیک داشته باشیم و در قالب روبانی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید (اگر قالب روبانی ندارید می توانید درست کنید. کف یک قالب گرد آسان) کیسه فریزر را گسترش دهید)

برای لایه دوم و نیم به 400 گرم پنیر خامه ای، 300 گرم خامه فرم گرفته و 50 گرم شکر نیاز داریم.

خامه قنادی فرم گرفته با پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا کرم یکدستی به دست آید، نیمی از خامه را روی پایه چیزکیک بریزید و صاف کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز کیک بستنی شکلاتی و نعنایی

_ برای لایه سوم، 300 گرم پوره آلبالو (قلب آلبالوها را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید) را به همراه 125 گرم شکر، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو و ¼ پیمانه آب در قابلمه ای بریزید. حرارت دهید تا کمی غلیظ شود و آب آن جمع شود سپس آن را خاموش کنید و دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اضافه کنید و نیمی از این مخلوط را روی خامه بمالید.

دوباره لایه چهارم خامه را بریزید و آخرین لایه پوره آلبالو را روی خامه بریزید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …