طرز پودینگ میوه

نحوه درست کردن پودینگ میوه,پودینگ انواع میوه ها مواد لازم: کیک اسفنجی، یک قوطی کنسرو میوه های مخلوط، یک قوطی کرم فریش، دو پیمانه شیر، چهار پیمانه کاستارد، چهار قاشق غذاخوری شکر، یک پیمانه مربای توت فرنگی، نصف بسته سیب، یک عدد پرتقال، حالت طرز تهیه: کیک را از وسط نصف کنید. ژلاتین را طبق دستور آماده کنید. خامه را هم بزنید تا غلیظ شود. میوه ها را پوست بگیرید و تکه تکه کنید. ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر مخلوط کنید. بقیه شیر را حمل کنید. بجوشانید و شکر حل شده و کاسترد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند، روی لایه اول کیک کمی کاسترد بریزید. سپس میوه های تازه را روی آن قرار دهید. مقداری ژلاتین روی آن بریزید سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید. خامه قنادی و بقیه میوه ها را روی لایه دوم بریزید سپس خامه را بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …