طرز پخت کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ,پخت کیک شکلاتی بدون تخم مرغ طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ
کیک شکلاتی بدون تخم مرغ یک کیک آسان کلاسیک است که نرم، مرطوب و پف دار می شود.مواد براونی بدون تخم مرغ: آرد، 2 فنجان بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو، یک و نیم لیوان شیر تغلیظ شده، یک و نیم فنجان آب گازدار، نصف فنجان وانیل و نصف قاشق چایخوری طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ: دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا 390 درجه تنظیم کنید. فارنهایت در یک کاسه بزرگ آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کنید. کره بدون نمک را ذوب کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. شیر تغلیظ شده و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید. سپس آب گازدار را اضافه کرده، مواد خشک را به مواد خیس اضافه کرده و هم می زنیم، مواد را با همزن خوب هم می زنیم، تابه را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم. آرد اضافی را بردارید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید تا کیک خوب بپزد، پس از سرد شدن از قالب خارج شود.نکات تهیه کیک اسفنجی شکلاتی بدون تخم مرغ: برای تهیه شیر تغلیظ شده از شیر معمولی کافی است دو و نیم لیوان شیر را با حرارت غیر مستقیم (روش بین ماری) بجوشانید تا در نهایت 1 لیوان شیر تغلیظ شده بدست آید.می توانید آن را در فر، مایکروویو و حرارت مستقیم انجام دهید، اما کیفیت آن به خوبی باین ماری نخواهد بود. به طور کلی برای تهیه شیر تغلیظ شده باید 60 درصد شیر اصلی تبخیر شود.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ملکه صبا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …