طرز نان حلقه ای بادام و آلبالو

نان های مخصوص افطار, طرز تهیه نان بادام و آلبالو این نان برای صبحانه و افطار و میان وعده ای سالم برای کودکان شماست.مواد خمیر مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری آب گرم یک چهارم پیمانه شیر گرم نصف پیمانه شکر کره 3 قاشق غذاخوری , یک چهارم فنجان (گرم شده تا دمای اتاق پخت) نمک 1 قاشق چایخوری پودر هل 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 2 تخم مرغ پودر پوست لیمو یا پرتقال خشک 2 قاشق چایخوری آرد 5 فنجان مواد لازم برای داخل خمیر: آلبالو خشک یا زغال اخته خشک (بدون هسته) فنجان کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری بادام، سه چهارم لیوان شکر، 3 قاشق غذاخوری پوست لیمو، 1 قاشق چایخوری شهد: پودر قند، نصف لیوان آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری آب، 4 قاشق غذاخوری آب یا با غلیظ شدن شهد نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: قبل از شروع کار از تاریخ مصرف مایه (استارتر خمیر) در صورتی که مایه تازه نیست مطمئن شوید. حدوداً خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود مایه خمیر + آب — -> بگذارید 2 دقیقه بماند.(مرحله 1) _ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + 2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 —-> با چنگال خوب مخلوط کنید و نیم ساعت صبر کنید تا حباب شوند.(مرحله 2) _ مخلوط (مرحله دوم) + آرد باقی مانده را سه دقیقه خوب ورز دهید و خمیر را خوب بزنید اگر خمیر به دست چسبید آرد بیشتری اضافه کنید. وقتی شبیه گلوله شد آن را در ظرفی بریزید و روی آن را با حوله یا نایلون بپوشانید. (مرحله 3)_ خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. (مرحله 4)_ شهد را تا زمانی که جرم به جوش می آید آماده کنید. (مرحله 5)_ بادام ها را به مدت سه دقیقه در آب خیس کنید سپس از آب خارج کرده و با مولینکس خرد کنید تا زیاد له نشوند و تکه هایی در اندازه های مختلف باقی بمانند. (مرحله 6)_ بادام + آلبالو خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید. (مرحله 7) _ وقتی حجم خمیر دو برابر شد، فر را بعد از 5 دقیقه روی دمای دلخواه (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. (مرحله 8)_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانت و به شکل مستطیل باز کنید سپس مخلوط (مرحله 7) را روی آن بریزید و سپس از درازا بغلطانید و خمیر را از طول نصف کنید.دراز. با چاقو و شکل دادن دو نوار را به هم بپیچید و دو سر را به هم وصل کنید تا یک حلقه تشکیل شود.(مرحله نهم) زرده تخم مرغ زده شده را روی حلقه بمالید و حلقه را روی سینی فر و در پنجره وسط با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید سپس فر را خاموش کرده و سریع روی قسمت حرارت قرار دهید. در فر را ببندید و اجازه دهید نان قهوه ای شود. اگر فر بخاری ندارد از گریل استفاده کنید اما مراقب باشید نان نسوزد. کنار اجاق بمانید و با نگاه کردن زمان مناسب را بدانید.(مرحله 10) _ بعد از بیرون آوردن نان از فر، شهد را روی نان بریزید تا نان بخورد مراحل کار با عکس نان های مخصوص افطار, طرز تهیه نان بادام و آلبالو نان های مخصوص افطار, طرز تهیه نان بادام و آلبالو نان های مخصوص افطار, طرز تهیه نان بادام و آلبالو نان های مخصوص افطار, طرز تهیه نان بادام و آلبالو نان های مخصوص افطار, طرز تهیه نان بادام و آلبالو.
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …