تهیه میخک زعفرانی یا مشکوفی
تهیه مشکوفی
دسر مشکوفی یکی از دسرهای ویژه ماه مبارک رمضان و دسرهای ویژه مازندران است. این دسر در شهرهای دیگر نیز تهیه می شود. امیدواریم این دسر را در ماه رمضان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
تهیه مشکوفی زعفرانی (میخک زعفرانی)
مواد مورد نیاز برای دندان زعفران:
شیر سرد
2 لیوان
نشاسته گل
4 قاشق غذاخوری
3-5 قاشق غذاخوری
رنگ صورتی
1 قاشق غذاخوری
کره
30 گرم
زعفران آماده شده
کافی
وانیل
نوک یک قاشق چای خوری
طرز تهیه مشکفی، میخک زعفرانی:
برای تهیه دسر مشکوفی ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید. و سپس آن را روی آتش آرام قرار دهید. اگر مخلوط نشاسته و شیر صاف نیست آن را از صافی رد کنید. اگر صاف و یکدست باشد لازم نیست. حرارت زیر باید کم باشد تا خامی نشاسته محبوس شود و مدام آن را هم بزنید.
وقتی شیر داغ شد شکر، گلاب و کره را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر زعفران و وانیل را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا یکدست شود و قوام آن شبیه فرنی شود.
سپس در ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید کمی خنک شود سپس روی آن را تزئین کرده و در یخچال قرار دهید.خنک شده و کاملا ببندید.
![طرز تهیه دنت زعفرانی طرز تهیه مشکافی,مشکافی,دنت زعفرانی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b4daa9d988d981db8c-d8afd986d8aa-d8b2d8b9d981d8b1d8a7d986db8c-d8afd8b3d8b1-d985d8aed8b5d988d8b5_631aa0c7c21d1.jpeg)
تهیه مشکوفی با نشاسته.
نکات طرز تهیه مشکوفی (دنت خانگی).