طرز مشکوفی (دنت زعفرانی)

طرز تهیه مشکوفی,مشکوفی,دسر مشکوفی

تهیه میخک زعفرانی یا مشکوفی

تهیه مشکوفی

دسر مشکوفی یکی از دسرهای ویژه ماه مبارک رمضان و دسرهای ویژه مازندران است. این دسر در شهرهای دیگر نیز تهیه می شود. امیدواریم این دسر را در ماه رمضان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

تهیه مشکوفی زعفرانی (میخک زعفرانی)

مواد مورد نیاز برای دندان زعفران:

شیر سرد

2 لیوان

نشاسته گل

4 قاشق غذاخوری

قند

3-5 قاشق غذاخوری

رنگ صورتی

1 قاشق غذاخوری

کره

30 گرم

زعفران آماده شده

کافی

وانیل

نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه مشکفی، میخک زعفرانی:

برای تهیه دسر مشکوفی ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید. و سپس آن را روی آتش آرام قرار دهید. اگر مخلوط نشاسته و شیر صاف نیست آن را از صافی رد کنید. اگر صاف و یکدست باشد لازم نیست. حرارت زیر باید کم باشد تا خامی نشاسته محبوس شود و مدام آن را هم بزنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان سوخاری خانگی

وقتی شیر داغ شد شکر، گلاب و کره را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر زعفران و وانیل را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا یکدست شود و قوام آن شبیه فرنی شود.

سپس در ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید کمی خنک شود سپس روی آن را تزئین کرده و در یخچال قرار دهید.خنک شده و کاملا ببندید.

طرز تهیه مشکافی,مشکافی,دنت زعفرانی

تهیه مشکوفی با نشاسته.

نکات طرز تهیه مشکوفی (دنت خانگی).

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …