طرز شیرینی کره ای

طرز تهیه شیرینی کره ای, شیرینی کره ای عید نوروز طرز پخت شیرینی کره ای برای عید نوروز. شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های عید است که طرفداران زیادی دارد. مواد لازم برای شیرینی کره ای 150 گرم کره 3 زرده تخم مرغ 1 لیوان پودر قند آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری پودر قند 1 قاشق چای خوری شیر طرز تهیه شیرینی کره ای برای عید نوروز: ابتدا اجازه دهید کره به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نرم شود. طرز پخت شیرینی کره ای نوروزی طرز تهیه شیرینی کره ای,کره سپس با پودر قند مخلوط کنید تا کرمی و پفکی شود.   طرز تهیه شیرینی سال نو کره ای زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.   طرز تهیه شیرینی کره ای برای عید نوروز، آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر تقریبا به دست نچسبد، اگر خیلی چسبناک بود مشکلی ندارد، دقت کنید که آرد زیاد اضافه نشود که باعث می شود خمیر شکننده . طرز تهیه شیرینی کره ای عید نوروز، بهتر است خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بهتر ببندد، فقط خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و درب آن را ببندید تا بوی یخچال به خود نگیرد. ، سپس خمیر بسیار نازک را به قطر 3 میلی متر پهن کرده و قالب بزنید  طرز تهیه شیرینی کره ای برای عید نوروز برای این دسر اگر از قالب سوراخ دار استفاده می کنید، بهتر است موادی که مخلوط کرده اید را بعد از قالب زدن با قلم مو روی خمیر قالب زده بمالید.   طرز تهیه شیرینی کلوچه در طبقه وسط فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بگذارید تا قهوه ای طلایی شود کلوچه های شما آماده هستند، از آن ها لذت ببرید   . درست کردن کلوچه برای عید نوروز.
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پرتقال یونانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …