کریسمس یا نوئل جشنی در سنت مسیحی است که برای گرامیداشت میلاد مسیح برگزار می شود. بسیاری از اعضای کلیسای کاتولیک رومی و پروتستان ها کریسمس را در 25 دسامبر جشن می گیرند و بسیاری آن را در شب 24 دسامبر جشن می گیرند. اکثر اعضای کلیسای ارتدکس در سراسر جهان نیز 25 دسامبر را به عنوان میلاد مسیح جشن می گیرند.
برخی از مسیحیان ارتدوکس در روسیه، اوکراین، سرزمین مقدس (فلسطین تاریخی) و جاهای دیگر کریسمس را در 7 ژانویه جشن می گیرند زیرا از تقویم ژولیانی پیروی می کنند. طبق یک سنت منحصر به فرد، اعضای کلیسای ارمنی روز تولد مسیح و روز غسل تعمید او را همزمان در 6 ژانویه جشن می گیرند.
درست مثل نوروز ما، این شب هم غذاها و شیرینی های خاص خودش را دارد که در کشورهای مختلف دنیا متفاوت است. در این مطلب شیرینی های رایج در شب های کریسمس در برخی از کشورهای جهان را انتخاب کرده ایم.
اتریش: Cookie Linzer
شیرینی لینزر محبوب ترین شیرینی عید در اتریش و ایالات متحده است.این شیرینی را می توان در شکل ها و اندازه های مختلف برای انواع مراسم تهیه کرد.اما فرمت تثبیت شده آن در هر شکل و اندازه ای دو لایه کیک است که مانند ساندویچ یکی روی دیگری قرار می گیرد و وسط آن را با یک لایه مربا یا مارمالاد پر می کنیم.
شمارش: 48 عدد کوکی
عناصر :
مهره
227 گرم
نشاسته ذرت
نصف فنجان
کره ذوب شده
1.5 فنجان
شکر شیرینی پزی
1 و 1/3 فنجان
وانیل
دو قاشق چایخوری
نمک
تخم مرغ بزرگ
یک رقمی
آرد سبوس دار
2 و 3/4 فنجان
مربای گیلاس یا تمشک