طرز شیرینی فندقی

طرز تهیه شیرینی فندقی, شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز مواد لازم: فندق برشته شده بدون نمک 125 گرم بادام سوخاری بدون نمک 125 گرم آرد سفید 250 گرم شکر پودری 250 گرم هل له شده یک قاشق غذاخوری روغن 175 گرم: ابتدا به مقدار لازم پودر پسته را به مقدار لازم به آن اضافه کنید و به مقدار لازم پودر پسته را به آن اضافه کنید. طلایی شود هل و بادام و فندق آسیاب شده را اضافه می کنیم تا طلایی شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. پودر قند را در یک کاسه صاف ریخته و با آن مخلوط می کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم و پودر پسته را می ریزیم و به صورت الماس برش می دهیم و در ظرف دیگری می گذاریم.
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز کلوچه رولتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …