طرز شیرینی جوپرک با آجیل و عسل

طرز تهیه شیرینی جوپرک, پخت شیرینی جو پرک با آجیل طرز تهیه: 15 دقیقه، پخت: 30 دقیقه، مواد لازم برای تهیه شیرینی جوپرک با گردو و عسل برای 10 نفر: کدو حلوایی و نصف پیمانه گردو (من از بادام زمینی بوداده استفاده کردم)، بادام یک پیمانه، میوه خشک (کایسی) 1 پیمانه کشمش، خرمای خشک)، کره ۱ پیمانه، شکر قهوه ای ۴ قاشق غذاخوری (می توانید از شکر سفید هم استفاده کنید) یک پیمانه عسل نصف پیمانه نمک ۱ پیمانه طرز تهیه شیرینی چوپرک با گردو و عسل: ابتدا جو را کمی تفت دهید. تا قهوه ای رنگ شود (بدون روغن) سپس بادام زمینی و برنج و میوه را تفت داده و مواد خشک را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید در ظرفی دیگر شکر قهوه ای را البته نصف شکر سفید را با عسل و کره استفاده کردم. و کمی نمک روی آتش می گذاریم تا شکر حل شود و بجوشد سپس به مواد خشک اضافه می کنیم تا کاملا یکدست شوند، می گذاریم استراحت کند، در بشقاب به پهنای کاغذ روغنی پهن می کنیم. و مواد داخل ظرفی که خنک شد روی سطح مواد چیپسی شکلاتی میپاشیم و نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و بعد تکه تکه میکنیم. طرز تهیه شیرینی جوپرک, پخت شیرینی جو پرک با آجیل
طرز تهیه شیرینی جوپرک, پخت شیرینی جو پرک با آجیل.منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک انار و شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …