طرز دسر موس لیمو

موس لیمو, درست کردن موس لیمو • تعداد: 4 تا 6 نفر • زمان آماده سازی و پخت: 4 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم: یک عدد آبلیمو درشت یک عدد آبلیمو کوچک شکر 70 گرم زرده تخم مرغ 5 عدد پنیر خامه ای 250 گرم ورقه ژلاتین یک و نیم خامه اسموتی 200 میلی لیتر پارت روش 1. در یک کاسه بزرگ، آب لیموها را مخلوط کنید. شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سومین قابلمه را با آب پر کنید و بگذارید بجوشد. لیوان مخلوط کن را روی قابلمه قرار دهید تا کف آن با آب تماس نداشته باشد و فقط آن را گرم کند. مخلوط را به مدت 3 تا 5 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. ژلاتین را در آب خیس کنید 4. وقتی مخلوط هنوز داغ است ورقه های ژلاتین را در ظرفی بریزید و کمی آب سرد روی آنها بریزید. ورقه های ژلاتین چند دقیقه طول می کشد تا نرم شوند. ورقه های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید 6.ورقه های ژلاتین را از آب خارج کرده و کمی آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس آنها را به مخلوط گرم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در مخلوط حل شود.مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. خامه و پنیر را اضافه کنید 8. وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه و سپس پنیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به یخچال ببرید 10. مخلوط را داخل لیوان هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید سپس به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و کمی سفت شوند. موس لیمو را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام را با رنده پوست لیمو و برگ نعنا تزیین کرده و سرو کنید.
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نوع دیگر مارشمالو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …