حلوا یکی از انواع دسرهای شیرین و خوشمزه است که انواع مختلفی دارد از جمله حلوای مرمری، حلوای زرده همدانی، حلوای شیرینی، حلوای خرمایی، حلوای مجلسی، حلوای کاسه ای، حلوای شیری و …. که هر کدام به روش های مختلفی تهیه می شوند. در این مطلب طرز تهیه حلوای محلی را به شما آموزش می دهیم. بیتوته را دنبال کنید.
این نوع حلوا را حتما درست کنید و شب ها با چای میل کنید چون طعم فوق العاده ای دارد.
آماده سازی: 60 دقیقه
پخت و پز: 60 دقیقه
مواد لازم برای تهیه حلوای محلی برای 5 نفر:
آرد برنج
1 کیلوگرم
قند
800 گرم