طرز تهیه گولاچ کلوچه سنتی و گولاچ دسر ترکی

گولاچ ترکیه چیست, گولاچ دسر خوشمزه ترکی, دسر گولاچ طرز تهیه گولش شیرینی سنتی سمنانی و دسر ترکی
گولش یک کلوچه سنتی سمنانی و یک دسر محبوب و خوشمزه است که در این مطلب طرز تهیه هر دو نوع را به شما آموزش می دهیم. گولش هم نام یک دسر خوشمزه ترکی است و هم نام یک کلوچه سنتی سمنانی. در این مطلب طرز تهیه گولش ترکی و گولش سمنان را به شما آموزش می دهیم. گولش سمنان چیست گولش یا بیسکویت یک شیرینی سنتی سمنانی است که بسیار ساده و با موادی در دسترس تهیه می شود. گولش شیرینی است که در روغن سرخ می شود و طعم بی نظیری دارد. می توانید گولش را در وعده شام ​​با شربت یا چای و قهوه میل کنید. گولاش ترکی چیست گولاش ترکی یا گولاچ یک دسر محبوب و خوشمزه ترکی است که طعمی شیرین و بافتی بسیار لطیف دارد. گولاچ از قدیم به عنوان دسر ماه رمضان شناخته می شد و در ترکیه برای سفره افطار تهیه می شد، اما امروزه همیشه می توانید دسر گولاچ را در ترکیه درست کنید. دسر گولاچ به عنوان 10 دسر برتر در بین گردشگران خارجی ترکیه شناخته می شود.ورقه های گولش بسته بندی شده و آماده هستند، البته اگر وقت کافی داشته باشید می توانید به راحتی در خانه درست کنید.طرز تهیه گولاچ ترکیه ای, طرز تهیه گولاچ ترکی, گولاچ گولش سمنان گولش سمنان
مواد لازم برای 20 عدد گولش سمنان زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 25 دقیقه خمیر مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 شکر 1 قاشق غذاخوری آب یا شیر 2 لیوان روغن 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 50 قاشق غذاخوری آرد. شکر به میزان لازم دارچین طرز تهیه نان گولاچ خوشمزه, گولاچ ترکیه, طرز تهیه ورق گولاچ طرز تهیه گولچ سمنان
  مایه خمیر و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و یک فنجان آب گرم یا شیر اضافه کنید و هم بزنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید مایه 10-15 دقیقه ور بیاید و ور بیاید. تخم مرغ، شکر، زردچوبه و 1 فنجان شیر یا آب دیگر را با هم مخلوط کنید. آرد را الک کنید. مایه خمیر را با کمی آرد مخلوط کرده و روغن را به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم و مخلوط تخم مرغ را به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بقیه آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را گرد کرده و در وسط کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.روی سطح کارتان آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید سپس با وردنه آن را صاف کنید اما لازم نیست خیلی نازک باشد.با کمک قالب مورد نظر به خمیر کوکی فرم دهید. یا می توانید به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه آن را به صورت دایره ای صاف کنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا گرم شود. داخل ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزید و بعد از داغ شدن مایه گولش را در تابه سرخ کنید. با گرفتن کمی روغن گولش قبل از خنک شدن روی آن را با مخلوط پودر قند و دارچین بپوشانید و بعد از خنک شدن در ظرف در بسته نگهداری کنید تا خشک نشود. طرز تهیه نان گولاچ خوشمزه, گولاچ ترکیه, طرز تهیه ورق گولاچ گولش ترکی، گولش ترکی، مواد گولاش ترکی، برگ گولاش، 11 برگ شیر، 1.5 لیتر شکر، 1 لیوان گردو خرد شده، پسته خرد شده، توت فرنگی خرد شده، خرمای خرد شده، پودر نارگیل، چغندر سفید، 2 قاشق چایخوری، 6 ق غ ذرت 2 لیوان آب جوش طرز تهیه گولاچ ترکی, گولاچ, طرز تهیه نان گولاچ خوشمزه طرز تهیه گولش ترکی
گولش ترکی ایشیر را در قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید و روی حرارت گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. می توانید دانه هل و چوب دارچین را به شیر اضافه کنید و بعد آن را صاف کنید. بعد از حل شدن شکر، شعله را خاموش کنید.در صورت تمایل می توانید در این مرحله کمی گلاب به شیر اضافه کنید.صبر می کنید تا شیر کمی خنک شود و آنقدر داغ است که اگر انگشت خود را در شیر فرو کنید نمی سوزد اما احساس سوزن سوزن شدن می کنید. توت فرنگی ها را ریز خرد کنید. اولین ورقه گولش را در سینی یا ظرفی به دلخواه بچینید و روی آن شیر را ملاقه بزنید و به همین ترتیب 3 لایه گولش را روی هم بچینید. سپس توت فرنگی یا خرما، پودر پسته و پودر گردو بپاشید. 3 لایه دیگر گولش را به همین ترتیب روی هم قرار دهید و سپس پودر قند، پودر نارگیل و پودر گردو را روی آن بپاشید. باقی مانده برگ های گولاش را روی هم گذاشته و هر بار یک لیوان شیر بریزید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد با هم مزه دار شوند. طرز تهیه برگ گولاچ بسیار نازک و ترد است و می توانید آن را به صورت بسته ای خریداری کنید اما اگر وقت کافی داشته باشید می توانید به راحتی برگ گولاچ را در خانه درست کنید. برای تهیه ورقه گولش، آرد، نشاسته و آب را در شیشه ای بریزید و درب آن را ببندید و هم بزنید تا یکدست و بدون گلوله شود.یک ماهیتابه نچسب 24 سانتیمتری را روی حرارت زیاد قرار دهید و کف ماهیتابه را با برس خیس کنید.یک ملاقه از مواد را داخل تابه بریزید تا لایه نازکی از مواد کف تابه را بپوشاند. تابه را با پنکه باد می زنیم تا برگ گولاش کاملا سفت شود و از ماهیتابه خارج شود.برگ گولا را روی توری سیمی منتقل کرده تا خنک و خشک شود و بقیه مواد را به همین ترتیب آماده کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک جنگل سیاه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …