طرز تهیه گوشفیل

پخت گوشفیل, درست کردن گوشفیل طرز تهیه گوشفیل
مواد لازم برای تهیه گوشفیل: 2 زرده تخم مرغ، نصف لیوان فرانسوی یا نیم لیتر شیر، بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری شربت ملایم، شربت یا عسل، 1 قاشق غذاخوری روغن مایع، 1 قاشق غذاخوری آرد سفید. طرز تهیه گوشفیل به میزان لازم: ابتدا زرده و شربت و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کرده و یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و اضافه کرده و خوب هم می زنیم و حالا یک قاشق غذاخوری آرد را به همان مقدار اضافه می کنیم. زمان اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید تا زیر آن آرد بپاشد و ورز دهید تا خمیر به دست یا میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیاد نریزید چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود، از قبل خمیر تقریبا سفت داریم، خمیر را داخل نایلون قرار دهید و 2 ساعت استراحت دهید، بعد از 2 ساعت می بینید که نرم شده است. و خمیر لطیف یک گلوله به اندازه گردو بردارید و با وردنه خرد کنید و به شکل بیضی پهن کردم.به اندازه لازم نازک کنید و از وسط بهم وصل کنید و فشار دهید و با چاقو دو قسمت کنید و در روغن داغ سرخ کنید.گوشفیل باید در روغن داغ شناور باشد.گوشفیل ها را به مدت 30-40 ثانیه در شربت گرم قرار دهید و در صافی قرار دهید تا شربت اضافی آن ها گرفته شود. طرز تهیه شربت در مطالب قبلی آموزش داده شده است نکاتی برای تهیه قوشفیل: اجازه دهید روغن قوشفیل روی حرارت متوسط ​​گرم شود و حرارت را زیاد نکنید.
بیشتر بخوانید:  طرز آسان ترین کیک بستنی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …