![کیک هویج یخچالی،طرز تهیه کیک هویج یخچالی درست کردن کیک هویج یخچالی, نحوه درست کردن کیک هویج یخچالی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d987d988db8cd8ac-db8cd8aeda86d8a7d984db8c_631a0c22bfe2e.jpeg)
مواد لازم برای کیک هویج یخچالی: هویج حدود 500 گرم، 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 پیمانه گلاب، 1/4 پیمانه زعفران دم کرده به اندازه 1 بسته پتی بیسکویت بوربون طرز تهیه کیک هویج در یخچال: ابتدا هویج ها را بپزید و با مخلوط کن پوره کنید و روی آتش بگذارید سپس شکر را اضافه کنید و نشاسته ذرت را با نصف لیوان آب حل کرده و اضافه کنید. به شدت هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. پودر ژلاتین را با چند قاشق آب حل کنید، نیازی به جوشیدن نیست، مواد را داخل آتش بریزید، گلاب و زعفران را اضافه کنید، بگذارید چند دقیقه هم بزند و مواد کمی سفت شود و آب داخل مواد تبخیر خواهند شد. مواد را در قالب مورد نظر بریزید و شیرینی ها را لایه لایه قرار دهید. بگذارید خنک شود و چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد و سپس از قالب خارج کنید و با خامه تزئین کنید.