طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی,نحوه پخت کیک نارگیلی طرز تهیه کیک نارگیلی
کیک اسفنجی نارگیلی یک کیک اسفنجی پرطرفدار در بین انواع کیک اسفنجی است، در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه را ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای کیک اسفنجی نارگیلی: یک و نیم پیمانه آب شده کره، یک و نیم پیمانه شکر، 4 پیمانه ماست یونانی، یک لیوان بکینگ پودر، دو قاشق چایخوری وانیل، یک قاشق چایخوری هل و سه چهارم فنجان پودر نارگیل سوخاری، یک لیوان + 2 قاشق غذاخوری خامه زده شده برای تزیین، یک و نیم پیمانه پودر شکر، 3 قاشق غذاخوری کیک نارگیلی: کره ذوب شده و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید، ماست یونانی، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد و یک فنجان پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کنید سپس به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و خمیر را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) بپزید تا کیک بپزد. . برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد کیک تمام شد، پس از سرد شدن کیک، قالب را از قالب خارج کنید.خامه فرم گرفته و پودر قند را مخلوط کرده و روی کیک را با آن تزئین کرده و با 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل بوداده باقی مانده بپاشید.سپس سرو کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز نان خامه ای خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …