طرز تهیه کیک میوه های تابستانی

نحوه درست کردن کیک میوه ای, درست کردن کیک میوه های تابستانی طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی
خوردن عصرانه با خانواده به خصوص در روزهای طولانی تابستان بسیار خوب است. امیدواریم کیک میوه تابستانی یکی از بهترین شام هایی باشد که در این فصل می خورید. به ما بپیوند! مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای تابستانی: تخم مرغ 4 عدد (زرده و سفیده جدا شده) 120 گرم شکر نرم 120 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد گندم (الک شده) 120 گرم مایه خمیر شیمیایی 1 قاشق چایخوری خامه شیرینی پزی 600 گرم شیر کم چرب ، میوه تازه تابستانی به میزان لازم طرز تهیه کیک با میوه های تابستانی: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و گرم کنید. در ظرفی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا کرم رنگ شود، در ظرفی دیگر سفیده ها را بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود، سپس به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم.کف قالب 22 سانتی متری را چرب و چرب می کنیم و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد.بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا به دمای فر خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و کاغذ را بردارید، کیک را از وسط به دو لایه مساوی تقسیم کنید. خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی با دور تند حدود 10 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس داخل قیف شیرینی پزی بریزید و با ماسک ستاره ای بزرگ لایه اول کیک را با مقدار کمی شیر با برس مخصوص پخت مرطوب کنید. سپس روی لایه اول کاسترد را به شکل دلخواه در آورید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و دوباره روی کیک را با کمی شیر خیس کنید و با قیف شیرینی پزی روی کیک خامه بمالید. کیک را با برش های میوه تابستانی تزئین کنید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. کیک را از یخچال خارج کنید و برش بزنید و از خوردن آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …