طرز تهیه کیک ملکه صبا

طرز درست کردن کرم گاناش,درست کردن کیک ملکه صبا طرز تهیه کیک ملکه صبا
مواد لازم برای کیک ملکه سبا 8-10 نفر: بادام پوست کنده و کمی برشته شده 90 گرم شکر دانه ریز 115 گرم آرد 40 گرم کره نرم 115 گرم کره نرم 115 گرم (50 گرم شکلات تیره یا شیری ذوب شده و 1 گرم تخم مرغ شکلات تیره یا شیری) سفید جدا شده) 3 مواد لازم برای تهیه خامه گاناش: 175 میلی لیتر خامه صبحانه، 225 گرم شکلات تیره یا شیری خرد شده، 25 گرم کره، بادام تفت داده شده و خرد شده، برای تزیین کیک، طرز تهیه کیک صبا: حرارت دهید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و قالب تسمه ای به قطر 22 سانتی متر را چرب می کنیم. سپس کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس بادام ها و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام ها کاملا له شوند، حالا این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید. و آرد را به آن اضافه کنید حالا کره و نیمی از شکر باقیمانده را با همزن برقی بزنید تا یکدست و یکدست شود سپس شکلات را کم کم اضافه کنید سپس زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کم کم بقیه شکر را اضافه کنید.حالا مقداری از سفیده تخم مرغ زده شده را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و سپس یکی یکی مخلوط آرد و سفیده را داخل مخلوط شکلاتی ریخته و مخلوط کنید.حالا مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و کیک را به مدت 30-35 دقیقه در فر بپزید، برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان چوبی را دور کیک قرار دهید و مطمئن شوید که چیزی از کیک به آن نچسبد. وسط کیک باید کمی نرمتر بشه حالا کیک رو همونطوری که داخل قالب هست روی پنجره سیمی قرار بدید تا کاملا خنک بشه و بعد خامه گاناش رو رویش بریزید و روی کیک رو با بادام سوخاری بپوشونید. برای تهیه خامه گاناش: خامه را داغ کرده و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه یکدست و یکدست شود. سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک موز و نسکافه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …