طرز تهیه کیک لبو

درست کردن کیک لبو,نحوه کیک لبو طرز تهیه کیک لبو
مواد لازم برای کیک لبو: 300 گرم کیک لبو، 2 قاشق چایخوری وانیل، 1/2 قاشق چایخوری کره، 200 گرم شکر، 275 گرم آرد، 350 گرم تخم مرغ، 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر هم می زنیم تا حجمش زیاد بشه و رنگش هم روشن بشه، در این مرحله تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد کره اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم، حدود 30 ثانیه مواد رو خوب هم می زنیم تا یکدست بشه. هل، رژ لب رنده شده و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید، مایه مایه شیمیایی را داخل آرد بریزید، آن را به خمیر تارت اضافه کنید و همه مواد را با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست شود. این مواد را در قالب گرد به قطر 28 تا 30 سانتی متر یا قالب مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت در پنجره وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت دارچین یا نان دارچینی خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …