طرز تهیه کیک قاشقی بدون فر

پخت کیک قاشقی, نحوه پخت کیک قاشقی طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی: آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان ماست 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری مایه شیمیایی 2 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک اسفنجی: به یک قاشق کیک اسفنجی ابتدا تخم مرغ و شکر را آماده کنید و وانیل را با چنگال خوب هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها و شکر را کم کم اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. در مرحله بعد ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط یکدست شود.در این مرحله از طرز تهیه کیک داخل تابه روغن می ریزیم و می گذاریم روی حرارت کمی داغ شود. اگر آتش زیاد باشد قبل از پخت سرخ می شود و داخل آن خام می شود. سپس با قاشق مواد کیک را بردارید و داخل روغن بریزید، می توانید از قالب استفاده کنید، قالب خود را چرب کنید و در قالب قرار دهید، اگر استیل است بگذارید داغ شود تا مواد نچسبد. به قالبسپس مواد را داخل قالب ها بریزید، زیاد نریزید تا کیک های شما غلیظ شود و خمیر وسط باشد، حرارت باید ملایم باشد تا کیک ها کاملا پخته شوند، وقتی کیک ها در قالب حباب زدند و سفت شدند، می توانید آنها را حذف کنیدبگذارید وسط کیک آنقدر بپزد و سرخ شود تا خوش رنگ شود. بعد از سرخ شدن دو طرف کیک، آن ها را روی دستمال یا سبد قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. نکاتی برای تهیه کیک قاشقی: این قاشق کیک زود درست میشه ولی شیرینیش کمه، اگه شیرین دوست دارید بعد از خارج کردنش از روغن و شکرک انداختن یا داخل آب زعفران می تونید شکلات آب شده اضافه کنید و عالی میشه.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تارت نارنگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …