طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو

درست کردن کیک شکلاتی زردآلو,نحوه درست کردن کیک شکلاتی زردآلو طرز تهیه کیک زردآلو شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو شکلاتی: 1 و 1/2 فنجان آرد سفید، 1/4 فنجان بادام آسیاب شده، 1/4 فنجان شیر گرم، 1/2 پیمانه شکر، 1 پیمانه تخم مرغ در همان دما 3 عدد پودر کاکائو 1/3 پیمانه کره 100 گرم شکلات 60 گرم بکینگ پودر خرد شده 1 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چایخوری نمک 1 پیمانه زردآلو 6 عدد زردآلو آماده کنید براونی: وقتی کره به دمای محیط رسید، آن را با شکر هم بزنید تا سبک شود. تخم مرغ ها را به ترتیب اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ بعدی را داخل آن بریزید. آرد را 3 بار الک می کنیم و پودر بادام، بکینگ پودر، پودر کاکائو و شیر گرم را در دو مرحله به مخلوط اضافه می کنیم و با چند میله مخلوط می کنیم و در آخر وانیل، نمک و شکلات را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. کف و کناره های قالب 20 سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی می کشیم و مایع را داخل آن می ریزیم و سطح آن را با کفگیر صاف می کنیم و زردآلوها را از وسط نصف می کنیم و به دلخواه روی کیک می چینیم و تخمه آفتابگردان آفتابگردان یا پرک بادام را می پاشیم. در کیک می توانید از هسته زردآلو نیز استفاده کنید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید.دمای فرها متفاوت است و این زمان می تواند متفاوت باشد. بعد از 50 دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر چیزی به آن نچسبید کیک شما آماده است، اگر چسبید بگذارید در همان دما بپزد، خودتان پودر بادام را آماده کنید. می توانید خلال های بادام را با غذاساز پودر کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تارت لیمو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …