طرز تهیه کیک دولایه

درست کردن کیک دولایه,نحوه پخت کیک دولایه طرز تهیه کیک دو لایه
می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد تهیه کنید و نوش جان کنید
مواد لازم برای خمیر : کره 200 گرم شکر 200 گرم تخم مرغ 4 عدد پودر کاکائو 85 گرم آرد 140 گرم 1 قاشق چایخوری شیر، 3 قاشق غذاخوری خامه، یک پیمانه آرد، 3 قاشق غذاخوری کره، 1 قاشق غذاخوری کره، مواد لازم برای رویه: میوه های مورد نظر به مقدار لازم، 2 قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری آب، طرز تهیه برای تهیه کیک دو لایه: ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید و پودر کاکائو و آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و سپس به مواد اضافه کنید. در آخر شیر را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید، خمیر را در قالب گرد ریخته و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد، سپس کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود برای تهیه خامه شیر و شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید و وقتی مواد غلیظ شد کره را اضافه کنید و مخلوط کنید.تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را با همزن بزنید تا پف کند.کیک اسفنجی را به صورت افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و روی یک لایه کیک اسفنجی خامه بمالید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید. برای تهیه رویه، آب و شکر را در ظرف مناسبی گرم کنید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد را غلیظ کرده میوه دلخواهتان را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود سپس روی کیک را با آن تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز کیک لیمو با تخم خرفه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …