طرز تهیه کیک باقلوا

طرز پخت کیک باقلوا, نحوه پخت کیک باقلوا مناسب برای: جشن نامزدی طرز تهیه: 60 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا برای 8 نفر: تخم مرغ 3 عدد، شکر 1 پیمانه، وانیل 1/3 پیمانه، نارگیل پودری 1/4 قاشق چایخوری، 1/2 فنجان آرد سفید، 2 پیمانه بیکینگ پودر، 2 قاشق غذاخوری ماست یا شیر، 2/3 پیمانه کیک باقلوا طرز تهیه: مواد لازم برای تزیین: 1 عدد زرده تخم مرغ، 1 قاشق چایخوری زعفران آب شده و 1 قاشق چایخوری پودر قند. برای شربت: 2 پیمانه شکر، 1 لیوان آب، 1/4 پیمانه گلاب، محلول زعفران، فر را با دمای 180 درجه روشن کنید، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس در دو تا سه مرحله شکر را اضافه کرده و با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا مایع کشدار شود، روغن را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید. ماست را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید، مواد شیمیایی را داخل آرد ریخته، کمی نمک اضافه کنید، آرد بپاشید، آرد اضافی را تکان دهید و مواد را در قالب بریزید. این تارت را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم و در حین پختن تارت می پزیم. ما مواد تزئینی تولید می کنیم.زرده تخم مرغ و پودر قند و زعفران را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.شربت هم درست می کنیم. همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی آتش می گذاریم تا مانند عسل شل شود، وقتی کیک پخته شد از فر خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است، تزیینات را با قلم مو رنگ کرده و مغزها را روی آن بریزید. و دوباره تزیین میکنیم و به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن میکنیم و داخل فر میزاریم تا طلایی بشه بعد از طلایی شدن از فر خارج میکنیم و شربت رو اضافه میکنیم تا کاملا جذب بشه. کیک. . مقدار شربت بستگی به شیرینی آن دارد. اگر شربت اضافه شد برای دفعه بعد در یخچال نگهداری کنید. بعد از شربت می توانید پودر نارگیل را داخل کیک بریزید. برای تهیه کیک باقلوا از کاغذ روغنی استفاده نکنید زیرا داخل کیک شربت وجود دارد و کاغذ به کیک می چسبد. بعد از اتمام کار آن را به صورت مربع برش می دهیم، کیک باقلوا آماده است.

.

طرز پخت کیک باقلوا, نحوه پخت کیک باقلوا.
منبع: سایت خوی
بیشتر بخوانید:  طرز دسر موس لیمو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …