طرز تهیه کیک باتنبرگ سنتی انگلیسی

تاریخچه کیک باتنبرگ, طرز تهیه کیک باتنبرگ شطرنجی, طرز تهیه کیک باتنبرگ انگلیسی دستور پخت کیک باتنبرگ خوشمزه و شیک
کیک باتنبرگ یک کیک اسفنجی شطرنجی قرمز و سفید است که با مربا و مارمالاد به هم وصل می شود و با یک لایه مارسیپان یا خمیر بادام پوشانده می شود. البته می توانید این کیک را مطابق سلیقه خود سفارشی کنید. با رنگ های مختلف خودتان درست کنید. کیک های انگلیسی از جمله کیک Battenberg، کیک جافا و کیک اکلز کیک های فوق العاده خوشمزه و خوش طعمی هستند که بافت بی نظیری دارند و هم برای شام و هم برای صبحانه کامل مناسب هستند. اسفنجی سبک که دارای تکه های دو رنگ است که با مربا به هم متصل شده و حالت شطرنجی به کیک می دهد. روی کیک با یک لایه خمیر مارزیپان پوشانده شده است، اگر می خواهید بدانید کیک باتنبرگ متعلق به کدام کشور است؟ باید گفت کیک باتنبرگ متعلق به انگلستان است و دلیل نامگذاری آن شکل شطرنجی کیک است که دقیقاً همان چهار میله ای است که به پلیس و مواقع اضطراری در انگلستان اطلاع می دهد. اکنون که می دانید کیک باتنبرگ متعلق به کدام کشور است، با آموزش پخت کیک باتنبرگ همراه ما باشید.خمیر کیک باتنبرگ تقریباً غلیظ است، بنابراین می توانید به راحتی سینی فر را با یک لایه یا ورقه به دو قسمت تقسیم کنید و همزمان دو رنگ خمیر کیک را در یک سینی بپزید.دستور پخت کیک باتنبرگ بسیار ساده است و برای درست کردن مربع شکل کیک و خمیر مارزیپان دور کیک فقط به یک یا دو مرحله اضافی نیاز دارد. در مطلب زیر دو روش پخت کیک باتنبرگ را به شما آموزش می دهیم.  طرز تهیه قدم به قدم کیک باتنبرگ, کیک باتنبرگ, طرز تهیه کیک باتنبرگ کیک باتنبرگ شطرنجی دستور کیک باتنبرگ مواد لازم برای کیک باتنبرگ برای 12 نفر کره ذوب شده 1 پیمانه شکر سفید 1 پیمانه تخم مرغ 3 تخم مرغ اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک قرمز رنگ آمیزی 2 قطره مربای زردآلو 1 فنجان آرد بادام 2 3 فنجان شکر پودری 1 تخم مرغ 1 آب لیمو 1 1/2 قاشق چای خوری جوهر بادام 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک باتنبرگ, دستور تهیه کیک باتنبرگ, کیک اسفنجی شطرنجی طرز تهیه تارت باتنبرگ طرز تهیه تارت باتنبرگ طرز تهیه تارت باتنبرگ برای شروع دستور پخت تارت باتنبرگ، مخلوط کنید. کره و 1 پیمانه شکر را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کرم رنگ شود. 3 عدد تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. اسانس وانیل، آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید، در صورت نیاز می توانید کمی شیر اضافه کنید. خمیر کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت 2 قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید.2 قالب مربع 20 سانتی متری را چرب کرده و هر کدام از مایه ها را در قالب بریزیدکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد. برای تست آماده بودن کیک یک خلال دندان وسط کیک بچسبانید و اگر خمیر نچسبید یعنی کیک آماده است. تابه ها را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند، سپس کیک ها را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. لبه های کیک ها را با چاقوی دندانه دار برش دهید، سپس هر کیک را به چهار نوار طولی برش دهید. برش های کیک را به صورت چهارخانه با مربای زرد به هم بچسبانید. مربای زردآلو را دور برش های کیک پخش کنید و آن ها را به هم بچسبانید. با این مواد می توانید دو کیک مربعی تهیه کنید. برای تهیه خمیر مارزیپان پودر شکر، آرد بادام، تخم مرغ، آبلیمو و جوهر بادام را مخلوط کرده و خمیر را با دست ورز دهید تا یکدست و یکدست شود. اگر خمیر خیلی خشک شد، کمی آب لیمو یا آب اضافه کنید، هر بار فقط 1 قاشق چایخوری اضافه کنید. خمیر مارسیپان را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.روی سطح میز کار پودر قند بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت 3 سانتی متر باز کنید و خمیر را به طول کیک ها ببرید.هر کیک را روی لبه خمیر قرار دهید و خمیر را دور کیک بپیچید تا لبه های خمیر به هم برسند و سپس دو لبه خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید. کیک ها را در شکر بغلتانید و سپس در ظرف سرو یا در کیسه پلاستیکی قرار دهید و در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند. آموزش تصویری مرحله به مرحله طرز تهیه قدم به قدم کیک باتنبرگ, کیک باتنبرگ, طرز تهیه کیک باتنبرگ برای تهیه کیک باتنبرگ روش دوم طرز تهیه کیک باتنبرگ مواد لازم کیک باتنبرگ 450 گرم شیر 1/2 پیمانه کره 350 گرم رنگ خوراکی 3 قطره شکر 350 گرم عصاره وانیل 1 قاشق مرباخوری زردآلو 350 گرم مخمر شیمیایی 1 قاشق تخم مرغ 4 عدد نمک مقدار کمی عکس کیک اسفنجی شطرنجی, دستور پخت کیک باتنبرگ, کیک باتنبرگ مال کدام کشور طرز تهیه کیک باتنبرگ
مرحله به مرحله باتنبرگ را گرم کنید کیک با دمای 175 درجه سانتی گراد شکر و کره را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و صبر کنید تا مواد یکدست شوند. عصاره وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه کنید. نمک، بکینگ پودر و شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط کنید.خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی رنگ خوراکی اضافه کنیدکف دو قالب مستطیلی را چرب کرده و خمیر را در قالب به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. مراحل دیگر را مانند دستور قبلی انجام دهید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ماست و لیمو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …