طرز تهیه کوکی گردویی

مواد لازم برای کوکی گردویی,پخت کوکی گردویی طرز تهیه کوکی گردویی
شیرینی های کیک ترد و مسطح هستند که در الگوهای مختلفی مانند کوکی های ردولو، کلوچه های کره ای، کلوچه های گردویی و کوکی های موکای تیره درست می شوند. آنها پخته شده اند. در این مطلب طرز تهیه کلوچه گردویی آموزش داده می شود
مواد لازم برای شیرینی گردویی: آرد 425 گرم، کره 150 گرم، 50 گرم شیر، 125 گرم پودر قند، 225 گرم پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری، وانیل 3، تخم مرغ نصف، یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری آجیل نگین دار، 200 گرم کشمش، 160 گرم، مایه رسیده را با پودر شکر الک کرده بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و سپس تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و با همزن هم می زنیم و شیر را اضافه می کنیم و سپس آرد الک شده را به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا یکدست شود و در آخر گردو و کشمش را اضافه می کنیم. هرچه گردو بیشتر باشد، خوشمزه تر است.) با یک قاشق بستنی قالب بزنید. روی سینی فر که روی کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بزارید چون شکلش عوض میشه، در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 الی 17 دقیقه قرار بدید، این دستور حدود 40 عدد کلوچه به شما میده، واقعا خوشمزه است.بافتی شبیه کیک دارد و به آن بیسکویت می گویند (البته خارجی ها به آن بیسکویت هم می گویند). راضی است. امیدوارم انجام دهید و از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا مجلسی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …