طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

درست کردن کوکی بادام زمینی عسلی, تهیه کوکی بادام زمینی عسلی طرز تهیه شیرینی عسلی و بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه کلوچه عسلی و بادام زمینی: عسل 175 گرم بادام زمینی پخته شده 50 گرم کره بادام زمینی 130 گرم کره 150 گرم شکر قهوه ای 50 گرم تخم مرغ 2 گرم گل رز 1 ق غ 1 قاشق غذاخوری 4 قاشق چایخوری نمک طرز تهیه شیرینی بادام زمینی عسلی: 100 گرم کره و شکر قهوه ای و 25 گرم عسل و کره بادام زمینی را با همزن دستی حدود 2 دقیقه با هم مخلوط کنید. تخم مرغ و یا گلاب یا عصاره وانیل را اضافه کنید، آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. یک قاشق غذاخوری از خمیر را در دست بغلتانید و روی سینی کاغذ کاغذی شده فر با فاصله از چیدمان قرار دهید و 10 دقیقه بپزید. دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه.بعد از پخت شیرینی ها را روی توری می گذاریم تا کمی خنک شوند، بعد از سرد شدن بقیه عسل را با بقیه کره با کمی نمک روی حرارت متوسط ​​می گذاریم و مدام هم می زنیم تا بجوشد، حرارت را به مدت 10 دقیقه کم می کنیم. روی حرارت ملایم تا زمانی که غلیظ شود از روی حرارت بردارید و بادام زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس روی شیرینی ها بریزید.
بیشتر بخوانید:  طرز دسر موس لیمو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …