طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

درست کردن کلوچه کنجدی,طرز تهیه کلوچه کنجدی طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی
با دستور این نان خوشمزه و خوشبو به جای اینکه برای یافتن آن به بیرون بروید، می توانید با کمی تلاش این نان ها را در خانه درست کنید.
مواد لازم برای کلوچه کنجدی نرم خانگی: بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری کنجد به مقدار لازم نمک، 1/4 قاشق چایخوری وانیل، 1/2 قاشق چایخوری پودر هل، 1/4 قاشق چایخوری آرد سفید، 3 پیمانه تخم مرغ، 2 عدد پودر قند، 1 پیمانه روغن مایع، 3 عدد /4 پیمانه ماست شیرین، 3 قاشق غذاخوری کراکر کنجدی و پودر قند را به مدت پنج دقیقه مخلوط کنید. وقتی تخم مرغ و شکر پف کرد روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند. و حالا با مواد تخم مرغ مخلوط می کنیم و آرد و نمک و وانیل را سه بار الک می کنیم و مخلوط می کنیم. به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله غلظت مواد باید کمی سفت تر از مواد کیک باشد، تقریباً مانند قوام حلوا، در ظرف دربسته به مدت نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم.با دست چرب خود به اندازه یک گردو بزرگ از فریزر بیرون بیاورید و به آرامی بین کف دست خود فشار دهید.یا بیضی می کنیم. و کنجد را می پوشانیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.
بیشتر بخوانید:  طرز کلوچه کدو حلوایی و شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …