طرز تهیه کلوچه قیصی

پخت کلوچه قیصی,طرز پخت کلوچه قیصی طرز تهیه کلوچه قیصی
کوکی های بهاری این شیرینی خوشمزه را برای تعطیلات بهاری تهیه کنید و لذت ببرید.مواد لازم برای شیرینی قصی کره 200 گرم تخم مرغ یک عدد روغن زیتون نصف لیوان پودر قند یک پیمانه وانیل 4 قاشق چایخوری آرد حدود 2 پیمانه مواد متوسط ​​برای کلوچه قیسی: 10 عدد قیسی، 1 پیمانه گردو، 1 قاشق چایخوری دارچین، 1/2 پیمانه پودر قند (برای تزیین) طرز تهیه کلوچه قیسی: ابتدا تمام مواد میانی را در غذاساز بریزید و پوره کنید و کنار بگذارید.برای تهیه خمیر ابتدا کره و روغن زیتون و پودر قند را نرم کرده و بعد از کمی هم زدن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید. کمی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاید سپس خمیر را باز کرده و یک قاشق چایخوری از مواد را به آن اضافه کنید و وسط آن را به شکل دایره در آورید و رویه را با کاسه فشار دهید تا شکل بگیرد سپس بگذارید در سینی فر قرار دهید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن کامل روی آن را با پودر قند تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …