طرز تهیه کاپ کیک خرما

کاپ کیک خرما,درست کردن کاپ کیک خرما طرز تهیه کاپ کیک خرمایی
کاپ کیک بهترین گزینه برای داشتن یک شام خوب و خوشمزه است. کلوچه خرمایی یک کلوچه مقوی است که در آن به جای شکر از خرما استفاده می شود و از این طریق شیرینی آن تامین می شود. ما به شما این کیک خوشمزه را پیشنهاد می کنیم مواد لازم برای تهیه کاپ کیک خرما 400 گرم خرما بدون هسته، سه چهارم لیوان قهوه محلول، 2 قاشق غذاخوری جوش شیرین، 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری کره، 75 گرم هل و یک چهارم فنجان وانیل، 1 قاشق چایخوری تخم مرغ و 2 عدد تخم مرغ طرز تهیه کاپ کیک خرمایی: برای تهیه این کاپ کیک باید خرما، قهوه فوری و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. . اگر خرماهایی که انتخاب کرده اید سفت هستند کمی آب اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خرماها کاملا نرم شوند، مخلوطی که روی حرارت گذاشته اید را در ظرفی بریزید سپس کره و بی کربنات نوشابه را اضافه کنید و مخلوط کنید. همراه با همزن بعد از چند دقیقه که خرماها کمی خنک شدند تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.موادتان را با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شوند، قالب هایتان را کمی چرب کنید یا کف آن را با آرد بپوشانید، سپس مواد را داخل قالب ها بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت در فر 160 قرار دهید. بهتر است قالب را در طبقه وسط بگذارید. پخت کیک خود را با سیخ چوبی اندازه بگیرید و وقتی چیزی نچسبید از فر خارج کنید و کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند سپس با ترافل و سس شکلات تزئین کنید و از طعم آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک نارگیلی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …