طرز تهیه کاپ کیک انار ویژه شب یلدا

کاپ کیک انار ویژه شب یلدا,مواد لازم برای تهیه کاپ کیک انار پخت کاپ کیک انار برای شب یلدا
مواد لازم برای کاپ کیک انار: 4 عدد تخم مرغ، 200 گرم کره، 200 گرم پودر قند، دو تا یک مخلوط ماست و آب انار (به اضافه ماست)، وان 150 گرم، 30 گرم وان 8 قاشق چایخوری بکینگ پودر، 1 ق غ شیر * 350 گرم آرد (البته اگر تخم مرغ کوچک بود، می بینید که سفت می شود، کمتر چک کنید) طرز تهیه کاپ کیک انار: کره و پودر قند را با همزن بزنید. همزن بزنید تا پف کند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید، وانیل را بین آنها ریخته و خوب بزنید تا پف کند، سپس ماست و آب انار را خوب مخلوط کنید، به مواد اضافه کنید، آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه می کنیم. با اولین لیوان و مواد رو الک میکنیم مایعمون سفت میشه مواد رو در قالب کاپ کیک یا مافین میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه 18 قرار میدیم. 0 درجه به مدت 15 دقیقه (بستگی به فر دارد). آن را بنوشید: روی کاپ کیک رنگ قرمز بزنید تا زیبا شود و کرم آن سبز شود و برای زیباتر شدن کاپ کیک، شکلات چیپسی نسوز بگذارید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چیز کیک انار

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …