طرز تهیه چیز کیک به دو روش سرد و گرم

طرز تهیه چیزکیک,چیزکیک طرز تهیه چیزکیک
2 طرز تهیه چیزکیک به روش سرد و گرم: چیزکیک ها دو نوع هستند. گرم و سرد. اولی آسان و دومی دشوار است. مدل چیزکیک سرد نیازی به پخت ندارد و فقط باید با یخچال سر و کار داشته باشید. مدل گرم دوباره به چند دسته تقسیم می شود که سخت و ساده هستند و در عین حال در مورد فر است. امروز مدل چیزکیک داغ نسخه سخت و چیزکیک سرد را به شما نشان دادیم طرز تهیه چیزکیک داغ: مواد لازم برای پایه چیزکیک: ۲ لیوان بیسکویت پودر شده، ۱۱۵ گرم کره، ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین برای فیلینگ چیزکیک. : 440 گرم پنیر خامه ای شکر، 1 پیمانه تخم مرغ، 3 عدد ماست خامه ای، 1 پیمانه رنده پوست لیموترش، 1 قاشق غذاخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری، طرز تهیه چیزکیک با فر: ابتدا فر را با دمای 170 درجه قرار دهید. درجه سانتیگراد پودر بیسکویت و کره ذوب شده و پودر دارچین را با دست مخلوط کنید نکته: پودر دارچین را جدا نکنید. زیرا عطر بسیار خوبی به کیک شما می دهد و در طعم آن نیز موثر است. دارچین قند خون را کاهش می دهد، پس از آن صرف نظر نکنید. کلوچه ها را در کیسه پلاستیکی بریزید و بزنید و سپس آسیاب کنید و سپس الک کنید.سپس کره را آب کرده و با بیسکویت مخلوط کنید.سپس با لیوان آن را در قسمت پایین و دور قالب کمربندی فشار دهید. طرز تهیه کیک پنیر طرز تهیه چیز کیک,چیز کیک این کار به این معنی است که هنگام برش کیک و انتقال آن در بشقاب یا خوردن آن مشکلی ندارید، زیرا خود کیک بسیار ظریف است و نمی تواند به تنهایی حرکت کند. قالب را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید. پنیر خامه ای را هم بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. وانیل، پوست لیمو رنده شده و ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. کافی است همه مواد را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها داخل مخلوط حباب بزنند و حجم مخلوط دو برابر شود، دور تابه و زیر آن فویل آلومینیومی بپیچید و قالب پای را در ظرف دیگری قرار دهید. (فیل آلومینیومی از ورود آب به پای شما جلوگیری می کند و پوسته شما صاف و پوست نمی شود.) مخلوط فیلینگ را داخل تابه بریزید و در فر قرار دهید و ظرف زیری را تا نیمه با آب پر کنید. (دیگ دوبل باعث می شود کیک شما رطوبت خود را حفظ کند و پنیر کیک مرطوبی خواهید داشت). دستور چیز کیک,طرز تهیه ی چیز کیک طرز تهیه چیزکیک پخته باید به مدت 45 دقیقه در فر قرار گیرد.(تجربه به من نشان داده که کیک قبل از 1 است5 تا 2 ساعت پخته نمی شود! ممکنه بخاطر پنیرش باشه در هر صورت وقتی کیک شما کاملا پف کرده و روی آن متمایل به زرد شده است یعنی پخته است. توجه داشته باشید که بعد از اینکه از فر خارج کردید، کیک شما همچنان شل خواهد بود!) کیک را حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. خیلی راحت فویل را بردارید و کمربند را باز کنید و کیک را در بشقاب سرو کنید. و برای برش کیک، چاقوی شما باید داغ باشد تا خط برش تمیزی داشته باشد. بعد از هر برش، چاقو را با یک حوله آغشته به آب داغ پاک کنید و برش بعدی را انجام دهید. طرزتهیه چیزکیک,چيز كيك طرز تهیه چیزکیک سرد: مواد لازم برای چیزکیک: بیسکویت: 1 بسته کره، 100 گرم خامه، 200 گرم پنیر ماسکارپونه، 1 بسته ژلاتین به رنگ دلخواه، 1 بسته ژلاتین آلوئه ورا، 1 بسته پنیر سرد. طرز تهیه: برای تهیه چیزکیک ابتدا بیسکویت ها را گردگیری کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید تا یکدست شود. یک کیسه فریزر داخل قالب خود قرار دهید. کوکی ها را در قالب ریخته و با لیوان محکم فشار دهید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود برای لایه دوم خامه و پنیر و 2 قاشق غذاخوری پودر قند را مخلوط کنید.یک بسته ژل آلوئه ورا را در نصف لیوان آبجوش حل کنید و وقتی خنک شد به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید سپس خامه را روی کیک های اسفنجی خود بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.یک بسته ژلاتین رنگی مورد علاقه خود را با یک لیوان آب جوش حل کنید و بگذارید خنک شود. وقتی خامه وسط شد یک لایه ژلاتین به آن اضافه کنید و قالب بزنید نکاتی برای تهیه چیزکیک حتما از قالب کمری برای تهیه چیزکیک استفاده کنید می توانید بعد از درست کردن چیزکیک روی آن را با میوه ها تزئین کنید. برای تهیه کیک سرد می توانید قبل از ریختن لایه ژله، میوه های مورد علاقه خود را بریزید و سپس روی آن ژله بریزید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای توت فرنگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …