طرز تهیه چیزکیک های کوچک بیسکویتی

نحوه درست کردن چیزکیک,پخت چیزکیک های بیسکویتی چیزکیک های کوچک بیسکویتی در دو نوع پخته و یخچالی تهیه می شود کیک پنیر در دو نوع پخته و یخچالی تهیه می شود. یخچال ها انواع مختلفی دارند. با ژلاتین و میوه یا طعم های مختلف امروز نوع شیرینی آن را با شما به اشتراک می گذاریم مواد لازم برای پایه کیک: کلوچه و نصف بسته کره 100 گرم شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری مواد متوسط ​​خامه 500 گرم شکر 135 گرم، پنیر شیر، 250 گرم آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری، وانیل، شکر، 1 بسته، کلوچه شکلاتی خرد شده، یک و نیم پیمانه، فندق خرد شده، یک و نیم پیمانه، سی ثانیه دیگر با سرعت بالا مخلوط کنید سپس با پشت قاشق آن را به رامکین های جداگانه تقسیم کنید و فشار دهید تا فشرده شود. رامکین ها را در یخچال بگذارید تا خنک شوند، خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت و غلیظ شود. (همیشه هنگام تهیه کیک و شیرینی از خامه شیرینی پزی استفاده کنید، مگر اینکه در دستور غذا استفاده از خامه صبحانه ذکر شده باشد).در ظرفی جداگانه پنیر لبنه، پودر قند، آبلیمو و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه مخلوط کنید.پنیر را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بیسکویت و فندق خرد شده را اضافه کنید.بعد از مخلوط شدن همه مواد از قاشق یا قیف بدون ماسوره در قالب های یک نفره که با این مواد با بیسکویت پوشانده اید استفاده کنید.فیلینگ خوشمزه. بعد از یک شب در یخچال، کیک های شما آماده است. با خامه شکلاتی بپاشید و با خانواده لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:  طرز حلوای موز ( خوراک هندی )

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …