![طرز تهیه پیراشکی کرم دار،پیراشکی کرم دار درست کردن پیراشکی کرم دار, مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرم دار](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d9bedb8cd8b1d8a7d8b4daa9db8c-daa9d8b1d985-d8afd8a7d8b1_631a26d05273a.jpeg)
دونات خامه ای یکی از محبوب ترین شیرینی های بین المللی است که عموما به عنوان میان وعده مصرف می شود، ارزش غذایی و کالری دونات خامه ای 361 کالری در 100 گرم است. شکر، 1 قاشق غذاخوری آب گرم، 1/2 پیمانه آرد، 500 گرم نمک، 1/2 قاشق غذاخوری روغن مایع، 1/2 قاشق غذاخوری خامه برای پیراشکی، 1.5 فنجان شیر یا آب جوش، 1/2 پیمانه آرد. ، 1 فنجان وانیل، 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه کوفته های خامه ای: نصف فنجان آب گرم را در یک کاسه بریزید، نصف قاشق چایخوری شکر را اضافه کنید. در این زمان مایه را روی آن بپاشید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مایه عمل کند. (دمای آب باید به حدی باشد که با دست احساس کنید. زمان لازم برای عمل مایه 5 دقیقه است!) در مرحله بعد این مخلوط را با آب و شکر و نمک مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست می آید وقتی خمیر کمی شل شد روغن را اضافه می کنیم.روی سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست و یکدست شود! خمیر را در ظرفی گذاشته و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود.بعد از این مدت دوباره روی سطح آن را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر بکشید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی با خمیر درست کنید و حدود 1 ساعت استراحت دهید تا خودش را بگیرد. جلد. دوباره تا می کنیم!حالا در یک ظرف کوچک روغن می ریزیم و وقتی داغ شد کوفته ها را سرخ می کنیم. سپس آنها را کمی برش دهید و وسط آنها خامه را بگذارید طرز تهیه پیراشکی خامه ای: همه مواد به جز وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.