طرز تهیه پای آلوی

نحوه درست کردن پای آلوی, مواد لازم برای تهیه پای آلوی طرز تهیه پای آلوی شام تابستانی خوشمزه
تابستان فصل میوه های رنگارنگ است. در فصل تابستان که آلو زیاد است می توانید این تارت خوشمزه را درست کنید و نوش جان کنید مواد لازم برای تهیه تارت آلو 275 گرم آرد 2 قاشق غذاخوری پودر شکر 180 گرم نمک یک پیمانه کره 3 نصف بادام 50 گرم آلو، 1300 گرم آلو، 100 گرم شکر، 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین، 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 1/2 قاشق چایخوری آرد ذرت، 3 قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه کیک آلو : کیک آلو را در بادام تفت دهید. یک تابه تا طلایی شود، آلوها را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید. بزرگترین آلوها را 4 قسمت کنید، آرد را به همراه پودر شکر و کمی نمک الک کنید و در غذاساز بریزید. 130 گرم کره را مکعبی برش بزنید و در غذاساز با آرد مخلوط کنید تا به شکل گلوله درآید و 2 عدد زرده تخم مرغ را با 60 میلی لیتر آب یخ به مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا خمیر به دست بیاید.خمیر را روی کار بگذارید. میز کار شده سطح و 30 ثانیه ورز دهید تا یکدست شود. در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید.خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید (یکی باید کمی بزرگتر باشد) آنها را گرد کرده و داخل سلفون بپیچید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.بزرگ‌ترین خمیر را از فریزر خارج کرده و پهن کنید. خمیر را در قالب تارت پهن کنید. اجازه دهید یک و نیم سانت از خمیر از لبه های تابه آویزان شود و خمیر اضافی را جدا کنید، تکه دیگر خمیر را از فریزر خارج کرده، آن را دراز کنید و به نوارهای 1 اینچی برش دهید. مواد میانی تارت، بادام تفت داده شده، خلال های آلو و 50 گرم کره خرد شده را به همراه شکر، دارچین آسیاب شده، زنجبیل آسیاب شده و آرد ذرت در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. بسته به میزان ترش و شیرینی آلو می توانید شکر بیشتری به مخلوط اضافه کنید.مخلوط آلو را در تابه بریزید. زرده تخم مرغ سوم را با کمی شیر بزنید و با قلم مو به لبه های خمیر بمالید. حالا نوارهای خمیر را روی کیک تا بزنید و مانند حصیر به هم ببافید. خمیر اضافی را از قسمت نی جدا کنید و لبه های خمیر زیری را روی آن بغلتانید و فشار دهید و سپس با انگشت سبابه و شست خود بچرخانید. سطح کیک را با مخلوط تخم مرغ و شیر رنگ کنید و سپس کمی شکر بپاشید. در آن. کیک را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را بگذارید تا گرم شودتارت را در فر قرار دهید و حدود 20 دقیقه بپزید. حرارت فر را کم کرده و کیک را 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید. اگر تارت خیلی سرخ شد روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و تارت را از فر خارج کنید و کمی دیگر شکر بپاشید و بگذارید حداقل 3 ساعت قبل از سرو بماند.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع شیرینی لوکوم ترکیه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …