![طرز تهیه پای آلوی،درست کردن پای آلوی نحوه درست کردن پای آلوی, مواد لازم برای تهیه پای آلوی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d9bed8a7db8c-d8a2d984d988db8c_631a34fc47b29.jpeg)
تابستان فصل میوه های رنگارنگ است. در فصل تابستان که آلو زیاد است می توانید این تارت خوشمزه را درست کنید و نوش جان کنید مواد لازم برای تهیه تارت آلو 275 گرم آرد 2 قاشق غذاخوری پودر شکر 180 گرم نمک یک پیمانه کره 3 نصف بادام 50 گرم آلو، 1300 گرم آلو، 100 گرم شکر، 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین، 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 1/2 قاشق چایخوری آرد ذرت، 3 قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه کیک آلو : کیک آلو را در بادام تفت دهید. یک تابه تا طلایی شود، آلوها را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید. بزرگترین آلوها را 4 قسمت کنید، آرد را به همراه پودر شکر و کمی نمک الک کنید و در غذاساز بریزید. 130 گرم کره را مکعبی برش بزنید و در غذاساز با آرد مخلوط کنید تا به شکل گلوله درآید و 2 عدد زرده تخم مرغ را با 60 میلی لیتر آب یخ به مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا خمیر به دست بیاید.خمیر را روی کار بگذارید. میز کار شده سطح و 30 ثانیه ورز دهید تا یکدست شود. در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید.خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید (یکی باید کمی بزرگتر باشد) آنها را گرد کرده و داخل سلفون بپیچید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.بزرگترین خمیر را از فریزر خارج کرده و پهن کنید. خمیر را در قالب تارت پهن کنید. اجازه دهید یک و نیم سانت از خمیر از لبه های تابه آویزان شود و خمیر اضافی را جدا کنید، تکه دیگر خمیر را از فریزر خارج کرده، آن را دراز کنید و به نوارهای 1 اینچی برش دهید. مواد میانی تارت، بادام تفت داده شده، خلال های آلو و 50 گرم کره خرد شده را به همراه شکر، دارچین آسیاب شده، زنجبیل آسیاب شده و آرد ذرت در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. بسته به میزان ترش و شیرینی آلو می توانید شکر بیشتری به مخلوط اضافه کنید.مخلوط آلو را در تابه بریزید. زرده تخم مرغ سوم را با کمی شیر بزنید و با قلم مو به لبه های خمیر بمالید. حالا نوارهای خمیر را روی کیک تا بزنید و مانند حصیر به هم ببافید. خمیر اضافی را از قسمت نی جدا کنید و لبه های خمیر زیری را روی آن بغلتانید و فشار دهید و سپس با انگشت سبابه و شست خود بچرخانید. سطح کیک را با مخلوط تخم مرغ و شیر رنگ کنید و سپس کمی شکر بپاشید. در آن. کیک را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را بگذارید تا گرم شودتارت را در فر قرار دهید و حدود 20 دقیقه بپزید. حرارت فر را کم کرده و کیک را 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید. اگر تارت خیلی سرخ شد روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و تارت را از فر خارج کنید و کمی دیگر شکر بپاشید و بگذارید حداقل 3 ساعت قبل از سرو بماند.