طرز تهیه نان گل مربایی

درست کردن نان گل مربایی,نکاتی برای نان گل مربایی طرز تهیه نان گل مربایی
مواد لازم برای نان گل مربایی : 400 گرم آرد 35 گرم روغن مایع 1/2 لیوان شیر گرم 45 درجه تخم مرغ 1/2 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری زرده 1 قاشق غذاخوری ، 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت، مربا به میزان لازم، رب مایع گرم، زعفران به میزان لازم طرز تهیه نان مربا: خمیر را با یک قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم آب ولرم مخلوط کنید. تخم مرغ، شکر باقیمانده، شیر ولرم را با نمک، روغن مایع و وانیل مخلوط کنید. خمیر مایع آماده شده را به مواد اضافه کنید و به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. سطح کار را با آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید. ده دقیقه برای اینکه خمیر به دست نچسبد خمیر را در ظرف بزرگی که چرب کرده اید قرار دهید و سلفون بپوشانید و اجازه دهید 90 دقیقه استراحت کند و سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را باز کرده و تقسیم کنید. 14 قسمت مساوی و با هر قسمت یک نوار نازک بزنید، نوارها را دو تا دو تا بپیچید و دو سر را به هم وصل کنید و روی سینی فر قرار دهید تا به صورت دایره درآید و در مرکز سینی قرار دهید.به این ترتیب برای تکمیل گلبرگ ها هفت دایره درست کنید و روی سینی را با دستمال پارچه ای بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی گلبرگ ها مربا یا مربا بریزید و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و زعفران بپوشانید. در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا روی نان طلایی شود و نان را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود نکته: وقتی خمیر آبدار را با شیر درست می کنید زمان بیشتری طول می کشد تا عمل کند. تو نیاز داری .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …