طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

طرز پخت مرمکه, مواد لازم برای حلوای گردو طرز تهیه حلوای گردو مرمکه
یکی از حلواهای خوشمزه شمال کشورمان است، بسیار مقوی و بیشتر در ماه رمضان طبخ می شود مواد لازم برای تهیه حلوای گردو: برنج متوسط ​​500 گرم، 300 گرم دانه گردو، 1/5 لیوان آب انگور، 1 لیوان روغن مایع 1/4 لیوان طرز تهیه حلوای گردو: برای تهیه مارمکا ابتدا برنج را حداقل 3 ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. قسمتی از گردو را خرد کرده و بقیه را خرد کرده و برنج را آبکش کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید. اگر برنج زیاد برشته شود سفت و خشک می شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. بعد از اینکه آب جوش آمد و برنج لعاب داد، آب انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. به اندازه ای آب اضافه کنید تا در این مرحله برنج کاملا پخته شود و با انگشت له شود و بعد از اینکه آب آن کشیده شد بزرگترین مغز گردو را اضافه کرده و هم بزنید و به هم زدن ادامه دهید تا حلوا در وسط بشقاب جمع شود. تبدیل به روغن می شود سپس آن را خوب آسیاب کرده و بعد از آماده شدن روی سینی چرب شده پهن کنید.و راه مورد علاقه خود را برش دهید  تهیه حلوای گوردنکاتی برای پخت حلوای گردو: می توانید به جای آب انگور از شکر استفاده کنید. اگر برنج متوسط ​​ندارید، می توانید برنج قهوه ای را آسیاب کنید. هرچه مغز این حلوا بیشتر باشد، خوشمزه تر می شود. باید حرارت را کم کنید و حلوا را حدود 2 تا 3 ساعت هم بزنید، وقتی حلوا را تمام کردید می توانید به ذائقه خود هل یا گلاب اضافه کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک قهوه به 4 روش

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …