![طرز تهیه حلوای گردو،نحوه پخت مرمکه طرز پخت مرمکه, مواد لازم برای حلوای گردو](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d985daa9d987-d8add984d988d8a7db8c-daafd8b1d8afd988_631a0afd12add.jpeg)
یکی از حلواهای خوشمزه شمال کشورمان است، بسیار مقوی و بیشتر در ماه رمضان طبخ می شود مواد لازم برای تهیه حلوای گردو: برنج متوسط 500 گرم، 300 گرم دانه گردو، 1/5 لیوان آب انگور، 1 لیوان روغن مایع 1/4 لیوان طرز تهیه حلوای گردو: برای تهیه مارمکا ابتدا برنج را حداقل 3 ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. قسمتی از گردو را خرد کرده و بقیه را خرد کرده و برنج را آبکش کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید. اگر برنج زیاد برشته شود سفت و خشک می شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. بعد از اینکه آب جوش آمد و برنج لعاب داد، آب انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. به اندازه ای آب اضافه کنید تا در این مرحله برنج کاملا پخته شود و با انگشت له شود و بعد از اینکه آب آن کشیده شد بزرگترین مغز گردو را اضافه کرده و هم بزنید و به هم زدن ادامه دهید تا حلوا در وسط بشقاب جمع شود. تبدیل به روغن می شود سپس آن را خوب آسیاب کرده و بعد از آماده شدن روی سینی چرب شده پهن کنید.و راه مورد علاقه خود را برش دهید تهیه حلوای گوردنکاتی برای پخت حلوای گردو: می توانید به جای آب انگور از شکر استفاده کنید. اگر برنج متوسط ندارید، می توانید برنج قهوه ای را آسیاب کنید. هرچه مغز این حلوا بیشتر باشد، خوشمزه تر می شود. باید حرارت را کم کنید و حلوا را حدود 2 تا 3 ساعت هم بزنید، وقتی حلوا را تمام کردید می توانید به ذائقه خود هل یا گلاب اضافه کنید. .