طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربا توت فرنگی, مربا توت فرنگی طرز تهیه مربای توت فرنگی
تهیه مربای توت فرنگی می تواند برای روزهای گرم و همچنین مربا کمی شربت در اختیار شما قرار دهد. فقط به ترفندهای مربا توجه کنید تا بعد از مدتی کپک یا شکر پیدا نکنید مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی 1.5 کیلو توت فرنگی، 1250 کیلو شکر، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو، طرز تهیه توت فرنگی مربا ابتدا توت فرنگی ها را در ظرف بزرگی پر از آب بریزید تا شن های چسبیده به آن ها کف ظرف بنشیند. سپس توت فرنگی ها را از آب خارج کرده و در سبد قرار دهید و دوباره با آب بشویید. برگ های سر توت فرنگی را بردارید توت فرنگی های کوچک را کامل آماده کنید اما توت فرنگی های درشت را به 2 قسمت تقسیم کنید. بهتر است از توت فرنگی های هم اندازه مربا درست کنید زیرا اگر آن ها را کامل و نصف کنید زشت به نظر می رسد.سپس مقداری از توت فرنگی ها را در قابلمه لعابی بریزید و یک لایه شکر روی آن بریزید، سپس یک لایه توت فرنگی و یک لایه شکر اضافه کنید، این کار را تکرار کنید تا شکر و توت فرنگی تمام شود، آن را برای شب در یخچال قرار دهید. برای تخلیه.طرز تهيه مرباي توت فرنگي,نکاتی برای پخت مربا توت فرنگی طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی
اگر آب نخورده است می توانید یک لیوان کوچک آب اضافه کنید، اگر آب داده است نیازی به اضافه کردن آب نیست، مربا را روی حرارت ملایم قرار دهید و مراقب باشید که نجوشد چون به سرعت می جوشد بعد از اینکه چند بار جوش آمد، مربا کف کرد، کف را روی مربا بردارید و هم بزنید. در پایان پخت 2 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا مربا غلیظ شود نیم ساعت طول می کشد تا مربا بپزد زیرا اگر بیشتر بجوشانید مربا تیره می شود و توت فرنگی ها له می شوند. قوامش به دست آمد، کمی از آب آن را در بشقاب بریزید، اگر سرد شد و سفت بود و به راحتی هم نمی خورد، مربا به قوام خودش رسیده است، در قابلمه را بسته نگذارید چون عرق می کند. مربا را پس از خنک شدن در یک لیوان تمیز و خشک بریزید. مربای توت فرنگی,طرز تهیه مربای توت فرنگی طرز تهیه مربای توت فرنگی
برای مربای توت فرنگی: • برای پخت مربای توت فرنگی از قابلمه لعابی با اندازه و ابعاد مناسب استفاده کنید.• برای تهیه مربا از توت فرنگی های ریز و بدون لک و سفت استفاده کنید تا هنگام پخت مربا، توت ها له نشوند و ظاهر خود را از دست ندهند.توت فرنگی های بزرگ را برای تهیه مربا خرد کنید. برای اینکه زمان پخت مربا کوتاهتر شود و رنگ مربا به دلیل جوشیدن زیاد تیره نشود درب قابلمه مربا را از اول تا آخر پخت نبندید تا رنگ مربا تغییر کند. بدون تغییر رنگ شود برای تهیه مربای معطر می توانید از دارچین، هل، وانیل و زعفران استفاده کنید. با این حال، طعم توت فرنگی به تنهایی مربا را منحصر به فرد می کند.• اگر مربای خود را شیرین تر می خواهید، از مقدار مساوی شکر و توت فرنگی استفاده کنید. برای تهیه مربای توت فرنگی می توانید از آجیل استفاده کنید. طرز تهیه مربای توت, طرز تهيه مرباي توت فرنگي خانگي مربای توت فرنگی کی مربا شیرین می شود؟ • اگر بیشتر از زمان مشخص شده بجوشد، تیره شده و شکری می شود. • شکر زیاد است. کپک می زند؟ • اگر توت فرنگی ها کامل نپزند باعث کپک زدن مربا می شود • اگر از قاشق استیل استفاده کنید مربا نازک می شود و بعد کپک می زند و شکر کم نباشد تا کپک نزند. .ظرف مربا باید کاملا خشک و تمیز باشد. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی زنجبیل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی ساده و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …