طرز تهیه مافین کشمشی

پخت مافین کشمشی,نحوه پخت مافین کشمشی طرز تهیه مافین کشمشی یک شام ساده و خوشمزه
بسیاری از افراد به کلوچه کشمشی و شیرینی کشمشی علاقه مند هستند. تهیه کلوچه کشمشی برای کسانی که می خواهند تازه و ساده بپزند مناسب است. این کیک را برای شام درست کنید و نوش جان کنید
مواد لازم مافین کشمشی آرد الک شده یک و سه چهارم پیمانه (180 گرم) روغن مایع یک سوم پیمانه (50 میلی لیتر) + 1 قاشق چایخوری شکر دو سوم فنجان (100 گرم) 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 8 قاشق چایخوری عسل، 4 فنجان شربت (120 میلی لیتر)، 1 تخم مرغ، 3 فنجان کشمش، 1 قاشق غذاخوری پودر قند، 2 قاشق چایخوری وانیل، طرز تهیه کلوچه کشمشی: آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. مخلوط آرد را الک کرده و وسط آن را گود کنید. شیر، 1 پیمانه روغن مایع، تخم مرغ و وانیل را در ظرف دیگری با همزن دستی مخلوط کرده و در وسط مخلوط آرد بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید، کشمش را به مواد اضافه کنید. و هم بزنید، قالب های مافین را با 1 قاشق چایخوری روغن مایع چرب کنید و داخل آن کمی آرد بپاشید.هر قالب را دو سوم از مخلوط آماده شده پر کنید و روی آنها کمی پودر قند بپاشید.قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد (بنابراین اگر از قالب مافین استفاده می کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست) در صورت تمایل می توانید نصف پیمانه به آن اضافه کنید. آجیل کشمش خرد شده را جایگزین کشمش کنید و کلوچه گردو درست کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تارت میوه ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …