طرز تهیه مافين سیب و آناناس

پخت مافين سیب و آناناس,تهیه مافين سیب و آناناس طرز تهیه مافین سیب و آناناس
کیک خوشمزه ای است که سریع آماده می شود و برای شام بسیار مناسب است. مافین ها در طعم های مختلف درست می شوند. در این مطلب طرز تهیه مافین سیب و آناناس را آموزش داده ایم
مواد لازم برای مافین سیب و آناناس: سیب پوست کنده و خرد شده 400 گرم آرد 300 گرم بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری دارچین 2 قاشق چایخوری عسل 4 قاشق چایخوری 5 میلی لیتر شکر قهوه ای 12 گرم 4 قاشق چایخوری کره ذوب شده و خنک شده 150 گرم آجیل برشته شده و خرد شده 60 گرم آناناس خرد شده 100 گرم طرز تهیه مافین سیب و آناناس: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی 12 قالب مافین را با لیوان های کاغذی بپوشانید. سپس سیب را با کمی آب بپزید و بگذارید خنک شود سپس آرد و بکینگ پودر و دارچین و نمک را مخلوط کرده و الک کرده و شکر را اضافه کرده و وسط آن را سوراخ کنید. حالا شیر و تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید و کره را اضافه کنید و مخلوط آماده شده را در حفره مواد خشک بریزید و با قاشق فلزی مخلوط کنید.سپس گردو، آناناس و سیب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.حالا مخلوط را داخل کپسول ها بریزید و به مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید. به محض سرد شدن مافین ها روی آن ها را با خامه گاناش و دراژه بادام تزیین کرده و در بشقاب پذیرایی زیبا قرار دهید سپس 30 گرم کره به خامه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید کرم کاملا خنک شود. حالا آماده مصرف است یادآوری: برای تهیه کرم گاناش 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. در مرحله بعد، 200 گرم شکلات تلخ خرد شده را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید، از مخلوط شدن بیش از حد خمیر مافین خودداری کنید. چون سفت میشه حالا مخلوط رو داخل کپسول بریزید و حدود 20-25 دقیقه در فر بپزید. به محض سرد شدن مافین ها روی آن ها را با خامه گاناش و دراژه بادام تزئین کرده و در ظرف سرو زیبا قرار دهید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خنفروش شیرینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …