طرز تهیه كيک نمكی

رز تهیه كيک نمكی,طرز درست کردن كيک نمكی طرز تهیه كيک نمكی
مواد لازم برای كيک نمكی: یک لیوان شیرخشک، یک لیوان خمیر خشک (خمیری که مستقیماً با آرد مخلوط می شود)، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری هل و رازیانه، از هر کدام یک قاشق غذاخوری، دو عدد تخم مرغ، دو لیوان آب گرم، دو و نیم پیمانه روغن، یک پیمانه کنجد و فلفل سیاه و کمی سس ماهیاوه، یک عدد زرده تخم مرغ برای روی کیک. کیک مرزه : آرد را سه بار الک کنید سپس تمام مواد خشک را اضافه کنید، اگر خمیر خشک نداشتید به همان مقدار از خمیر استفاده کنید، مایه را با کمی آب جایگزین کنید، در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با همزن بزنید. تا زمانی که گلوله ها درست شود و روغن و آب را اضافه می کنیم، سپس مواد خشک را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم، مایه را یک ساعت در جای گرم می گذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود، کف قالب را با روغن کاغذ روغنی می پوشانیم. ، v. سس را داخل قالب بریزید، روی سس را کمی با زرده تخم مرغی که با چنگال زدیم میمالیم، کنجد و فلفل سیاه و کمی سس ماهیاوه اضافه میکنیم.طبقه وسط فر که یک ربع از قبل گرم شده صد و هفتاد درجه نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه طول می کشد (زمان پخت برای من سی و پنج دقیقه بود) در کل. ، سریعتر از کیک های شیرین پخته می شود.البته من با نصف دستور امروز درست کردم.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ‏کمپوت آناناس

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …