طرز تهیه قطاب روسی

پخت قطاب روسی,درست کردن قطاب روسی طرز تهیه قطاب روسی
طرز پخت قطاب روسی
قطاب روسی یکی از شیرینی های خوشمزه است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و با چای خانواده نوش جان کنید.دو و یک چهارم پیمانه پودر قند نصف لیوان + چیزی برای تزیین 220 گرم گردوی خرد شده 1 پیمانه پودر دارچین 2 قاشق چای خوری دارچین 4 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری عسل 8 قاشق چایخوری طرز تهیه قطاب روسی: برای تهیه قطاب روسی ابتدا فر را روشن کرده و روی 170 درجه قرار دهید. سپس پودر شکر، کره (در دمای محیط)، جوهر وانیل، پودر دارچین و هل را در ظرفی مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا یکدست شود، سپس آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم. مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و با دست کمی ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. (اگر خمیر خشک بود 1 قاشق غذاخوری ماست به آن اضافه کنید.) گردو را به خمیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید.کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سپس یک تکه خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست گرد کنید.و در سینی می گذاریم بین آب نبات ها کمی فاصله باشد. این شیرینی پف دار در حین پخت پف نمی کند و حجیم نمی شود و فقط می پزید حالا سینی را در طبقه وسط فر گرم شده به مدت 15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا قطاب پخته شود. و بگذارید خنک شود. سپس یک بار دیگر پودر قند را بپوشانید و با چای سرو کنید. قطاب روسی,طرز تهیه قطاب روسی طرز تهیه قطاب روسینکاتی برای تهیه قطاب روسی: • می توانید دارچین و هل را داخل آن جدا کنید اما وجود آنها قطاب را خوشمزه تر می کند. خمیر خودتون رو بذارید تو فر اگه موادتون سفت بود 1 قاشق ماست اضافه کنید. سختی مواد باید به حدی باشد که آرد یا خشک نباشند و شل نباشند تا بعد از قالب گیری قالب نشوند یا شکل خود را از دست بدهند.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی پرالین

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …