طرز تهیه فاج فندق

نحوه درست کردن فاج فندق,طرز درست کردن فاج فندق طرز تهیه فاج فندق
مواد لازم برای تهیه فاج فندق: 400 گرم شکلات تیره یا شیری، 400 گرم شیر با عسل، 120 گرم فندق خام خرد شده، 1/3 فنجان فندق اضافه دما را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. به مدت 10 دقیقه تا تست کنید سپس پوست فندق ها را جدا کرده و خرد کنید و قالب مربعی 18 یا 20 سانتی متری را چرب کنید و کف و کناره های آن را با فویل آلومینیومی و شکلات خرد شده و شیر بپوشانید و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید. آن را روی حرارت ملایم و مرتب هم می زنیم تا شکلات ذوب شود و مواد داغ شوند، سپس از روی حرارت برداشته و 120 گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و در ظرف آماده شده ریخته و سطح آن را صاف کرده و 1/3 فنجان فندق اضافی روی آن بریزید و فندق ها را با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبند، بعد از اینکه کمی خنک شدند به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود و با چاقوی تیز به صورت مکعبی برش دهید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چیزکیک گردو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …