مواد لازم: آرد 225 گرم کره 185 گرم شکر 110 گرم زرده تخم مرغ یک تکه شکر وانیلی نصف پیمانه گردو آسیاب شده 50 گرم بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: کره نرم شده را با شکر وانیلی مخلوط کنید. زرده با همزن برقی . آرد و مایه خمیر را با هم الک کرده و گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. خمیر را در ظرفی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم و سپس فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می گذاریم و می پزیم و با فاصله 4 با هم قرار می دهیم. سانتی متر زمان پخت 12 الی 15 دقیقه نکته: از قیف خامه ای و وردنه می توان استفاده کرد. سایز نبات ها مینیاتوری و کوچک است. هر چه این خمیر بیشتر بماند و بیشتر بماند رنگ خمیر و شیرینی تیره تر می شود. .
برچسبآموزش آشپزی آموزش شیرینی پزی پخت شیرینی گردویی تهیه شیرینی های شب عید درست کردن انواع شیرینی درست کردن شیرینی گردویی سایت آشپزی شیرینی گردویی مینیاتوری شیرینی مخصوص عید نوروز طرز تهیه شیرینی گردویی مینیاتوری
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه تارت نارنگی
طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …