طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

درست کردن شیرینی چنگالی پسته ای, نحوه درست کردن شیرینی چنگالی پسته ای طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته
مواد لازم برای شیرینی چنگالی پسته: کره 125 گرم، یک عدد تخم مرغ، یک عدد آرد، دو و نیم پیمانه پودر قند، یک لیوان روغن مایع، 1/4 پیمانه پودر نشاسته گندم، نصف لیوان بکینگ پودر، یک قاشق مرباخوری، پسته ریز خرد شده، یک پیمانه پودر کاکائو آب شده، 100 گرم پودر پسته طرز تهیه شیرینی چنگال پسته: فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره را با پودر قند با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود. تخم مرغ و شکر وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. پسته خرد شده و نشاسته گندم را اضافه کرده و آرد و مایه را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد تا خمیر یکدستی به دست آید. مقدار کمی از مواد را به اندازه گردو بردارید و آن را در دست بچرخانید. خمیر را با فاصله دو سانت روی سینی فر قرار دهید سپس با چنگال خمیر را فرم دهید.سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که رنگ پفکی ها تغییر کند بپزید.بعد از پخت، دسر را پانزده دقیقه روی سینی بگذارید تا خنک شود. سپس نیمی از دسر را ابتدا در شکلات و سپس در پودر پسته بریزید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مینی کیک خرمالو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …