![شیرینی پسته و كشمش،پخت شیرینی پسته و كشمش شیرینی پسته و كشمش مخصوص عید نوروز,طرز پخت شیرینی پسته و كشمش](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d9bed8b3d8aad987-d988-d983d8b4d985d8b4_631a9b138b15d.jpeg)
مواد لازم برای شیرینی پسته و کشمش: کره 100 گرم شکر 150 گرم 1 تخم مرغ وانیلی 1/2 قاشق چای خوری عسل 1 قاشق غذاخوری آرد 125 گرم نشاسته ذرت 125 گرم 125 گرم تا 100 گرم و شیرینی کشمشی: فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و جو را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید، در آخر پسته و کشمش را اضافه کنید و اگر خمیر خشک بود با اضافه کردن کمی شیر خمیر را نرم کنید. از خمیر به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید و روی سینی چرب شده قرار دهید و سطح آن را کمی فشار دهید تا صاف شود سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید. می توانید به جای کشمش از انواع میوه های خشک مانند زغال اخته استفاده کنید.