طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی, نحوه درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی
مواد لازم برای شیرینی پسته ای و بادامی: آرد 250 گرم، پودر قند 150 گرم، روغن 50 گرم یا 150 گرم روغن جامد، 130 گرم پودر پسته یا پودر بادام 130 گرم، و کلوچه بادام را با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به همه مواد اضافه میکنیم و به صورت خمیر یکدست و یکدست ورز میدهیم سپس با غلتک کش میکنیم. خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و با فاصله از هم روی سینی فر قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …