![شیرینی پسته ای و بادامی،طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی, نحوه درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d9bed8b3d8aad987-d8a7db8c-d988-d8a8d8a7d8afd8a7d985db8c_631a7f022e59a.jpeg)
مواد لازم برای شیرینی پسته ای و بادامی: آرد 250 گرم، پودر قند 150 گرم، روغن 50 گرم یا 150 گرم روغن جامد، 130 گرم پودر پسته یا پودر بادام 130 گرم، و کلوچه بادام را با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به همه مواد اضافه میکنیم و به صورت خمیر یکدست و یکدست ورز میدهیم سپس با غلتک کش میکنیم. خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و با فاصله از هم روی سینی فر قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.