طرز تهیه شیرینی هلویی خانگی

شیرینی هلویی آلمانی, طرز تهیه کوکی هلویی, شيرينى هلویی شیرینی شیک کیک هلویی خوشمزه
طرز تهیه کیک هلو / کیک مجلسی
کیک هلو یک کیک خوشمزه با خامه است که بسیار زیبا به نظر می رسد و به راحتی در خانه تهیه می شود. خمیر هلو یک شیرینی خامه ای بسیار خوش طعم و خوش رنگ است که با کمی تمرین می توانید آن را به راحتی در منزل درست کنید. برای آموزش پای هلو شیک و خوشمزه با ما همراه باشید. پفک هلو مواد لازم برای 25 عدد پفک مواد لازم برای خمیر پفک هلو تعداد تخم مرغ در دمای محیط یک آرد دو پیمانه + یک سوم لیوان شکر دو سوم لیوان شیر یک سوم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان بکینگ پودر وانیل یک قاشق چایخوری مواد لازم برای خامه داخل خمیر یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری یک لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری شکلات تخته ای با طعم هلو یا موز، نصف گلوله شکلات، 25 گرم شيرينى هلویی شیرینی شیک, شیرینی به شکل هلو, شیرینی هلویی شیک طرز تهیه پینه دوز هلو با خامه
  تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در چند مرحله مواد خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر یکدستی به دست آید.روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. از خمیر به اندازه کف دست دایره های کوچکی درست کنید تا ترک نخورد و به مدت 15-25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد اما تغییر رنگ ندهد. برای درست کردن کلوچه گردویی هلو، بعد از اینکه از روی حرارت برداشته شد، با چاقو نیمی از خمیر را از قسمت صاف کلوچه ها خالی کنید و بگذارید کاملا خنک شود. بهتر است نبات هلو را در عرض 2 تا 3 روز مصرف کنید. اما اگر می خواهید شیرینی ها را برای آینده ذخیره کنید، نباید آنها را با خامه پر کنید. برای تهیه خامه داخل خمیر هلو، همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. وسط بیسکویت های دایره ای را با خامه پر کنید و دو دایره را به هم بچسبانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. وقتی کلوچه ها در یخچال کاملا سرد شدند برای رنگ کردن و تزیین کلوچه های هلو; مقداری از رانی هلو را در دو کاسه جداگانه بریزید و در یکی چند قطره رنگ خوراکی قرمز و در دیگری چند قطره رنگ خوراکی زرد اضافه کنید.یک طرف کیک را در کاسه زرد و طرف دیگر را در کاسه قرمز قرار دهید و در شکر بغلتانید و بگذارید خشک شود.برای تزیین می توانید به جای برگ هلو از نعناع تازه یا خمیر فوندانت استفاده کنید. می توانید کلوچه های بدون خامه را تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری شیرینی ها در فریزر 2-3 ماه است. دستور پخت شیرینی هلویی, طرز تهیه شیرینی هلویی, کوکی هلویی, طرز تهیه شیرینی هلویی خانگی پای خامه ای به شکل هلو ماست
مواد لازم برای هلو ماست 12 عدد زمان آماده سازی: 60 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه مواد اصلی: 1 فنجان آرد، 2.5 قاشق غذاخوری کره، 1 تخم مرغ، 1 فنجان شکر، 2 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری مواد متوسط، 2 عدد شیر یک لیوان شکر، 160 گرم آرد، 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، 3 قاشق غذاخوری وانیل، یک قاشق چایخوری وانیل، شکر، برگ نعناع و رنگ خوراکی زرد و قرمز به میزان لازم  3 درست کردن کلوچه های خانگی هلو درست کردن کلوچه های هلو برای تهیه خمیر، شکر، تخم مرغ، کره نرم شده، ماست و وانیل مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد و مایه خمیر را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید. آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را کمی ورز دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.به اندازه یک گردو از خمیر را بردارید و در کف دست بغلتانید و سپس با کف دست کمی فشار دهید تا یکدست شود.خمیر را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید. روی بیسکویت ها با قلمو روغن مایع بمالید تا در حین پخت ترک نخورند، سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته و زیر آن قهوه ای شود. پس از پخت و خنک شدن، ته شیرینی ها را به آرامی با چاقو گود کرده و با خامه پر کرده و روی هم قرار دهید و چسب بزنید. و طبق دستور قبلی روی آنها را به شکل هلو تزئین کنید. برای تهیه خامه، شکر، آرد، شیر و نشاسته را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …