طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی

پخت شیرینی لیمویی یا پرتقالی, درست کردن شیرینی لیمویی یا پرتقالی طرز تهیه کیک اسفنجی لیمو یا پرتقال
مواد لازم کیک اسفنجی لیمویی یا پرتقالی: آرد 250 گرم، کره 125 گرم، شکر 125 گرم، 1 تخم مرغ، 1 عدد پوست لیمو (پرتقال) رنده شده، 2 عدد برای رویال آیسینگ یا همان رویال آیسینگ. سس طرز تهیه: 1 عدد سفیده تخم مرغ، 1 پیمانه پودر شکر، 220 گرم آب لیمو، 10 میلی لیتر طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی یا پرتقالی: کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، آرد را الک کرده و اضافه کنید. با پوست و مخلوط کردن، خمیر تقریبا سفت خواهد شد. بدون اینکه زیاد ورز دهید روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید سپس با کاتر دلخواه برش بزنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بپزید. برای فراستینگ، همه مواد را به راحتی با هم مخلوط کنید، مایه را روی شیرینی های خنک شده بریزید و پسته ها را بپاشید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی نوتلا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …