طرز تهیه: 15 دقیقه مواد لازم: پودر کیک (شکلات) 2 بسته روغن 2/3 پیمانه تخم مرغ 4 عدد پنیر خامه ای (نرم شده) 115 گرم کره (نرم شده) 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری شکر 450 گرم. آماده سازی: 1. بیکینگ پودر، روغن و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. یک قاشق از خمیر را روی سینی فر قرار دهید و بقیه را به همان اندازه و به همان اندازه بگذارید.3. خمیر را پهن کرده و به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و اجازه دهید پاستا خنک شود. در ظرفی دیگر پنیر خامه ای، کره، وانیل و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. یک قاشق خامه را به حدود نصف تعداد کلوچه ها اضافه کنید و یک کلوچه دیگر مانند ساندویچ روی خامه قرار دهید. نکته: با این مقدار مواد می توان ۴۸ عدد کلوچه یا ۲۴ عدد کلوچه خامه ای (مانند ساندویچ) تهیه کرد.
برچسبآموزش آشپزی آموزش شیرینی پزی پخت انواع شیرینی درست کردن شیرینی شکلاتی کرم دار طرز تهیه شیرینی خانگی طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار طرز تهیه شیرینی کرم دار مواد لازم برای شیرینی شکلاتی کرم دار نحوه پخت شیرینی شکلاتی
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه تارت نارنگی
طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …